iPad Pro 2018

Gerucht: ‘Modelnummers iPad Pro 2018 en Apple Pencil gelekt’

Het is zowat zeker dat er nieuwe iPad Pro's aan komen. Voor het eerst zijn nu de modelnummers uitgelekt en daarbij blijkt dat het om 3 modellen gaat. Ook is er een nieuwe Apple Pencil opgedoken.

iPad Pro modelnummer

Er zijn al zoveel aanwijzingen dat er nieuwe iPad Pro’s aan zitten te komen, dat je nauwelijks meer van een verrassing kunt spreken. De website Smartprice.com ontdekte de nieuwe modelnummers in de Chinese MIIT-database waar certificaties worden vastgelegd. MIIT staat voor Ministry of Industry and Information Technology in Beijing. Daarin worden de modelnummers A1876, A1980 en A1993 genoemd. Daarnaast is er een Bluetooth-apparaat met modelnummer A2051 aanwezig, vermoedelijk de vernieuwde Apple Pencil.


Een aantal van deze modelnummers zouden ook bedoeld kunnen zijn voor andere iPad-modellen die Apple nog van plan is om dit najaar uit te brengen, al lijkt het ons sterk dat er nog een nieuwe iPad mini of een extra 9,7-inch iPad aan komt. Apple hanteert vaak twee aparte modelnummers voor de iPads met alleen Wi-Fi en de cellular versie met 4G.

iPad Pro 2018 modelnummers

Volgens de meest recente gelekte info kunnen we weer twee formaten iPad Pro verwachten, met en zonder 4G-functie. Ze zijn waarschijnlijk voorzien van A12X-processor en een vrijwel randloos scherm zonder thuisknop. Ook is er geen notch aanwezig, maar wel camera’s voor Face ID. Er zit waarschijnlijk een magnetische connector aan de achterkant van de iPad Pro’s voor het aansluiten van allerlei accessoires.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2018, 19:26
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen apple pencil, ipad pro

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's professionele tablet. Het is de grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor zakelijk en creatief gebruik. De iPad Pro is er in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer.

iPad Pro
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.