Archief voor 'apple pencil'

Apple Pencil USB-C

Zo laad je een Apple Pencil op en check je de batterijstatus

Het opladen van de Apple Pencil verschilt per generatie. In deze tip leggen we uit hoe je weet op welke manier je jouw Apple Pencil-model moet opladen en hoe je de batterijstatus checkt. Werkt het opladen niet? We vertellen je ook wat je daaraan kunt doen.

Adonit Pixel

Dit zijn de beste tekenpennen voor de iPad

De Apple Pencil is ondertussen aardig ingeburgerd als stylus voor de iPad, maar er is natuurlijk nog veel meer keus op het gebied van pennen voor de iPad. In dit artikel bespreken we een aantal tekenpennen waarmee je prachtige kunstwerken kunt creëren op de iPad.

Apple Pencil punt vervangen

Zo kun je de Apple Pencil-punt vervangen bij slijtage

De punt van de Apple Pencil vertoont na verloop van tijd slijtage. Je kunt de Apple Pencil punt voor 25 euro vervangen door een setje van 4 nieuwe, zodat je weer met een schone schrijfpunt kunt kunt tekenen en schrijven.

Vormherkenning iPhone

Een perfecte cirkel tekenen op foto's en screenshots op de iPhone

Heb je moeite om een perfecte cirkel of driehoek te tekenen? Op de iPhone en iPad is het gemakkelijker dan ooit, dankzij vormherkenning. Daarmee kun je rechte lijnen, mooie hartjes en zelfs vijfkantige sterren tekenen. Het werkt in elke app waarin je kunt tekenen, zoals Notities en bij het maken van markeringen in de Foto's-app.