iOS 12 teaser

‘iOS 12.2 verschijnt 25 maart, biedt ondersteuning voor AirPower en nieuwe iPads’

Op 25 maart is niet alleen het volgende Apple-event, maar die avond zal ook meteen iOS 12.2 beschikbaar komen. Mogelijk krijgen we die avond meer te horen over de AirPower en nieuwe iPads.

De nieuwste beta van iOS 12.2 verscheen gisteravond en blijkt verwijzingen te bevatten naar de AirPower en nieuwe iPads. De kans is dan ook aanwezig dat Apple op 25 maart niet alleen een nieuwe tv-dienst aankondigt, maar ook meer informatie geeft over de nieuwe iPads en AirPower. Dezelfde avond kun je mogelijk al je iPhone en iPad bijwerken naar iOS 12.2. Dat beweert 9to5Mac op basis van informatie in de code van de meest recente beta. Apple lijkt voorbereidingen te treffen om de iPhone geschikt te maken voor de AirPower.


Apple kondigde de AirPower in september 2017 aan, gelijktijdig met de iPhone 8 en iPhone X. Sindsdien is er weinig meer van gehoord, al blijven de geruchten nog steeds op de achtergrond doorspelen. De draadloze oplader zou gecompliceerd zijn om te maken, omdat er geen vaste posities zijn, zoals bij gebruikelijke oplaadmatten. Je kunt je iPhone, Apple Watch en de toekomstige draadloos oplaadbare AirPods dan ook op elke willekeurige plek op de mat neerleggen. Ondersteuning voor de AirPower zou aanwezig zijn in iOS 12.2

Verder bevat de beta verwijzingen naar twee nieuwe iPads en daarbij gaat het vrijwel zeker om de iPad 2019 en de iPad mini 2019. Het zijn opvolgers van de bestaande modellen, waarschijnlijk met iets smallere schermranden, een nieuwere chip en mogelijk ook ondersteuning voor de Apple Pencil 2 (voor het grootste model). De vernieuwde iPad mini zal vooral intern zijn verbeterd en vrijwel hetzelfde design houden.

De redactie van iCulture houdt je op 25 maart op de hoogte van alle aankondigingen. Zelf kun je de livestream kijken, met onze tweets op de hoogte blijven en meepraten over alles wat Apple te verkondigen heeft. Lees alvast onze verwachtingen voor het maart-event om in de stemming te komen!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
12 maart 2019 om 10:00
Onderwerp
Categorieën
Geruchten, iOS

iOS 12

iOS 12 is de grote software-update voor de iPhone en iPad. Het verscheen in september 2018 voor iedereen met een geschikt toestel. In dit overzicht lees je alles over de vernieuwingen deze grote update. De update werd opgevolgd door iOS 13.

iOS 12
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.