iOS 11 logo groot

Apple brengt iOS 11.0.3 uit, lost audiofout en meer op

Apple heeft iOS 11.0.3 uitgebracht, waarin opnieuw enkele bugs zijn verholpen die in vorige versies van iOS 11 nog aanwezig waren. Snel downloaden dus, om te kijken of jouw klachten zijn aangepakt!

Een nieuwe week, een nieuwe update: Apple heeft zojuist iOS 11.0.3 voor de iPhone, iPad en iPod touch vrijgegeven. Opnieuw heeft Apple de nodige bugs opgelost. Als je dus met iOS 11 problemen ondervindt, werk je toestel dan snel bij!

iOS 11 logo groot

iOS 11.0.3 met bugfixes beschikbaar

Apple heeft de afgelopen weken al twee extra updates voor iOS 11 uitgebracht waarin de eerste en belangrijkste bugs verholpen werden. In iOS 11.0.1 werd de e-mailbug met Outlook verholpen, terwijl iPhone 8-bezitters sinds iOS 11.0.2 geen krakende telefoongesprekken meer te horen krijgen.

Met iOS 11.0.3 heeft Apple opnieuw enkele bugs opgelost, namelijk:

  • Een probleem met audio en haptische feedback op de iPhone 7 en iPhone 7 Plus.
  • Een probleem met touch-invoer op sommige iPhone 6s-schermen vanwege gebruik van niet-originele onderdelen.

Zodra er nog meer bekend is over opgeloste problemen werken we dit artikel bij.

Dit is wat Apple officieel over iOS 11.0.3 kwijt wil:

iOS 11.0.3 bevat probleemoplossingen voor je iPhone of iPad. Deze update bevat:
Oplossing voor een probleem waarbij audio en haptische feedback niet functioneerden op sommige apparaten (iPhone 7 en 7 Plus)
Oplossing voor een probleem waarbij de touch-invoer op sommige iPhone 6s-schermen niet reageerde omdat er geen onderhoud was uitgevoerd met originele Apple onderdelen
Opmerking: Vervangende schermen die niet origineel zijn, kunnen de visuele kwaliteit negatief beïnvloeden en werken mogelijk niet correct. Door Apple gecertificeerde schermreparaties worden uitgevoerd door betrouwbare experts die originele Apple onderdelen gebruiken. Zie https://support.apple.com/nl-nl voor meer informatie.
Informatie over de beveiligingsaspecten van Apple software-updates vind je op deze webpagina:
https://support.apple.com/kb/HT201222?viewlocale=nl_NL

De afgelopen weken hebben iCulture-lezers meerdere bugs in iOS 11 gerapporteerd. Veel klachten van iOS 11 zijn zelf te verhelpen, maar er speelt ook aantal bugs die niet zelf op te lossen zijn. Zo kan het toegangsscherm op een iPhone met iOS 11 soms blanco zijn, waardoor er geen datum en tijd en notificaties zichtbaar zijn. Ook hebben meerdere iCulture-lezers gemeld dat iPhones spontaan opnieuw opstarten of vastlopen. In ons artikel over bugs in iOS 11 vind je meer voorbeelden. Ook vind je daar een poll, waarin je aan kunt geven of jij tevreden bent met iOS 11.

iOS 11.0.3 downloaden

Om iOS 11.0.3 te downloaden, doe je het volgende:

  1. Ga op je iPhone of iPad naar Instellingen > Algemeen > Software-update.
  2. Wacht tot de update in beeld verschijnt.
  3. Tik op Download en installeer.
  4. Wacht tot je toestel opnieuw is opgestart en de installatie voltooid is.

Je kunt de update ook uitvoeren via iTunes. Sluit daarvoor je iPhone of iPad met een kabel aan aan je Mac of pc en open iTunes. Klik linksboven op je aangesloten apparaat en kies voor Zoek naar update. De update wordt vervolgens gedownload en daarna op je toestel geïnstalleerd.

Over iOS 11
iOS 11 is de eerstvolgende grote nieuwe update voor de iPhone, iPad en iPod touch. In iOS 11 voert Apple een hele hoop vernieuwingen door. Zo heeft het Bedieningspaneel in iOS 11 een volledig nieuw uiterlijk en kun je deze nu ook zelf aanpassen. Ook gaat de App Store op de schop met een nieuw uiterlijk en nieuwe functies en is er een nieuwe Bestanden-app, waarin je zelf de bestanden en documenten kunt beheren. Voor Siri in iOS 11 zijn er ook een hoop verbeteringen, zoals nieuwe stemmen. Voor de iPad zijn er veel multitaskingfuncties in iOS 11 toegevoegd. In onderstaande artikelen vind je meer over de 11 grote nieuwe functies in iOS 11. In een apart artikel vind je meer over de kleine vernieuwingen in iOS 11.

Let op: houd de reacties on-topic, concreet en overzichtelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates of je download gestart/gelukt is, voegen niets toe aan de discussie. Ook kan het iets langer duren voordat de update zichtbaar is. Ook dit hoef je niet te melden. Deze reacties worden verwijderd..

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2017, 19:43
Categorie iOS
Onderwerpen firmware, ios 11
Devices iPad, iPhone, iPod touch
Software iOS 11

iOS 11

Lees alles over iOS 11, de grote update die in september 2017 verscheen. Lees hier alles over de vernieuwingen, ontdek onze beste iOS 11 tips en krijg hulp als je problemen hebt bij de installatie. De opvolger is iOS 12 voor iPhone en iPad.

iOS 11

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.