iOS 11 iCulture.

iOS 11.0.2 nu te downloaden: Apple brengt bugfixes voor iOS 11 uit

Apple heeft iOS 11.0.2 uitgebracht. Deze nieuwe update met bugfixes volgt kort na de vorige soortgelijke update. In iOS 11.0.2 worden er een aantal problemen in iOS 11 opgelost.

iOS 11 iCulture.
Apple heeft opnieuw een update voor iOS 11 uitgebracht. Deze keer is het iOS 11.0.2, wederom een zogenaamde bugfix-update. De update volgt kort na iOS 11.0.1 die op 26 september 2017 uitgebracht werd. In dit artikel praten we je bij over iOS 11.0.2.

iOS 11.0.2 met bug fixes beschikbaar

iOS 11, de nieuwste versie van iOS, zit vol met handige nieuwe functies en verbeteringen. Net als ieder jaar brengt Apple deze nieuwe update in september uit, maar de weken daarna brengt Apple vaak kleinere updates uit om wat bugs te pletten. Dat is dit jaar niet anders. Onlangs bracht Apple nog iOS 11.0.1 uit, maar nu is het dus de beurt aan iOS 11.0.2.

Changelog iOS 11.0.2

iOS 11.0.2 bevat probleemoplossingen en verbeteringen voor je iPhone of iPad. Deze update bevat:

  • Oplossing voor een probleem waarbij op een klein aantal apparaten (iPhone 8 en iPhone 8 Plus) tijdens gesprekken gekraak was te horen
  • Oplossing voor een probleem dat ervoor kon zorgen dat foto’s werden verborgen
  • Oplossing voor een probleem waarbij e-mails die waren gecodeerd in S/MIME niet konden worden geopend

Informatie over de beveiligingsaspecten van Apple software-updates vind je op deze webpagina.

De afgelopen weken meldden iCulture-lezers diverse kleinere bugs in iOS 11, die wij voor je verzameld hebben in een algemeen iOS 11 bugs-artikel.

Bekijk ook

Veelgehoorde klachten in iOS 11: zo los je het op [poll]

Loop je tegen problemen aan in iOS 11 of denk je en bug ontdekt te hebben? In dit artikel vatten we de meest gehoorde klachten en problemen samen en zetten we enkele bugs op een rij. Check ook hier of jouw probleem inmiddels al opgelost is.

iOS 11.0.2 downloaden

Om iOS 11.0.2 te downloaden, doe je het volgende:

  1. Ga op je iPhone of iPad naar Instellingen > Algemeen > Software-update.
  2. Wacht tot de update in beeld verschijnt.
  3. Tik op Download en installeer.
  4. Wacht tot je toestel opnieuw is opgestart en de installatie voltooid is.

Je kunt de update ook uitvoeren via iTunes. Sluit daarvoor je iPhone of iPad met een kabel aan aan je Mac of pc en open iTunes. Klik linksboven op je aangesloten apparaat en kies voor Zoek naar update. De update wordt vervolgens gedownload en daarna op je toestel geïnstalleerd.

Over iOS 11
iOS 11 is de eerstvolgende grote nieuwe update voor de iPhone, iPad en iPod touch. In iOS 11 voert Apple een hele hoop vernieuwingen door. Zo heeft het Bedieningspaneel in iOS 11 een volledig nieuw uiterlijk en kun je deze nu ook zelf aanpassen. Ook gaat de App Store op de schop met een nieuw uiterlijk en nieuwe functies en is er een nieuwe Bestanden-app, waarin je zelf de bestanden en documenten kunt beheren. Voor Siri in iOS 11 zijn er ook een hoop verbeteringen, zoals nieuwe stemmen. Voor de iPad zijn er veel multitaskingfuncties in iOS 11 toegevoegd. In onderstaande artikelen vind je meer over de 11 grote nieuwe functies in iOS 11. In een apart artikel vind je meer over de kleine vernieuwingen in iOS 11.

Bekijk ook

Deze 11 functies kun je meteen proberen in iOS 11

iOS 11 zit bomvol nieuwe functies. Welke moet je nu als eerste zelf proberen? We hebben de 11 meest interessante voor je uitgelicht, zodat je ze meteen kunt testen.
Bekijk ook

Ontdekkingen in iOS 11: kleine en verborgen vernieuwingen die Apple niet noemde

iOS 11 zit bomvol nieuwe functies. De grootste vernieuwingen hebben we al apart besproken, maar er zijn ook nog heel veel kleine aanpassingen. De verborgen en minder grote veranderingen lichten we in dit artikel uit.

Let op: houd de reacties on-topic, concreet en overzichtelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates of je download gestart/gelukt is, voegen niets toe aan de discussie. Ook kan het iets langer duren voordat de update zichtbaar is. Ook dit hoef je niet te melden. Deze reacties worden verwijderd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

iOS 11

Lees alles over iOS 11, de grote update die in september 2017 verscheen. Lees hier alles over de vernieuwingen, ontdek onze beste iOS 11 tips en krijg hulp als je problemen hebt bij de installatie. De opvolger is iOS 12 voor iPhone en iPad.

iOS 11
93 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.