Verlichting regelen met iConnectHue voor Apple Watch.

Uitgebreide Hue-app iConnectHue heeft compleet vernieuwde Apple Watch-app

iConnectHue is een veelzijdige en krachtige Hue-app en heeft een compleet vernieuwde Apple Watch-versie. Deze werkt goed met watchOS 3 en iConnectHue bevat nog veel meer handige functies voor je verlichting.

Verlichting regelen met iConnectHue voor Apple Watch.
Terwijl er steeds meer Apple Watch-apps lijken te verdwijnen, zijn er ook nog ontwikkelaars die wel tijd steken in een Apple Watch-app. De uitgebreide Hue-app iConnectHue heeft een opnieuw ontworpen versie voor de Apple Watch, waardoor deze nu helemaal geoptimaliseerd is voor watchOS 3. Met deze Hue-app kun je echter nog heel veel meer.

iConnectHue: uitgebreide Hue-app voor iOS en Apple Watch

Je kunt je Hue-lampen op allerlei manieren bedienen, waaronder met HomeKit en de officiële Hue-app. Bij HomeKit zijn de opties wat beperkter, terwijl de Hue-app door veel mensen als onoverzichtelijk gezien wordt. Er zijn een hoop alternatieve Hue-apps en iConnectHue is daar een voorbeeld van. De app bestaat al een paar jaar, maar wordt continu bijgewerkt met nieuwe functies en verbeteringen. De nieuwste toevoeging is dus de compleet vernieuwde Apple Watch-app.

iConnectHue voor Apple Watch.

De Apple Watch-versie van iConnectHue is nu geoptimaliseerd voor watchOS 3. Dat betekent dat deze goed werkt met de Apple Watch Dock, zodat je de app sneller kan openen en bedienen. Dat betekent ook dat de app watchOS 2 en ouder niet meer ondersteunt, maar gezien elke Apple Watch bijgewerkt kan worden naar watchOS 3, zal dat geen probleem zijn. Om alle functies van de Apple Watch-app te kunnen gebruiken, is wel de extra in-app aankoop van €2,29 nodig. Je kunt dan je kamers benaderen, de lichtsterkte aanpassen en slaaptimers instellen. Je kunt zelfs stembediening gebruiken in combinatie met de oude Hue-bridge.

Bekijk ook

De beste Apple Watch-apps voor het bedienen van je huis

In de App Store vind je heel veel apps voor je Apple Watch die allerlei accessoires in huis kunnen bedienen. Denk aan je Philips Hue-lampen, thermostaten of beveiligingscamera's. In dit artikel zetten we enkele van deze apps op een rijtje.

iConnectHue met geofencing en Motion Sensor

De iConnectHue-app werkt ook samen met de Hue Motion Sensor. Je kunt tot vijf ranges voor (in)activiteit instellen, zodat de bewegingssensor tot meer zaken in staat is dan via de normale Hue-app. Als je ook een Hue Tap of Hue Dimmer in huis hebt, dan kun je die met deze app ook helemaal configureren.

De app heeft ook een functie genaamd Family Geofencing, waardoor je de lampen kunt bedienen op basis van de locatie van meerdere personen. Je stelt zo acties in voor individuele gebruikers, maar ook regels die voor alle gebruikers gelden. Op deze manier zet je bijvoorbeeld de lampen uit als iedereen van huis is of aan als de eerste persoon thuiskomt. Dit is een flink voordeel ten opzichte van HomeKit, waar alleen de beheerder lampen kan automatiseren op basis van locatie.

iConnectHue met Hue Dimmer.

iConnectHue bevat nog veel meer functies en heeft voor ieder wat wils. Veel mogelijkheden moet je apart aanschaffen via in-app aankopen, maar daardoor koop je alleen de functies die je echt nodig hebt. Meer over het prijsbeleid lees op je de website van iConnectHue.

Via: iPhone-Ticker

Informatie

Laatst bijgewerkt
8 mei 2017 om 15:10
Onderwerp
Categorie
Apps

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.