Olixar iPhone 11 hoesje met Apple Pencil

Hoesjesmaker verwacht klein formaat Apple Pencil voor de 2019 iPhone

Een accessoiremaker bereidt zich alvast voor op een Apple Pencil voor de iPhone 2019. Het zou gaan om een kleinere variant van de normale Apple Pencil, die je achterop de hoes kunt vastmaken. Maar hoe zeker is het dat er een tekenpen voor de iPhone komt?

Nu er nog weinig geruchten zijn over een Apple Pencil voor de 2019 iPhones, kun je je als hoesjesmaker behoorlijk in de kijker spelen. Van Olixar hadden we voorheen nog nooit eerder gehoord, maar nu wel: bij deze hoes kun je de Apple Pencil aan de achterkant vastmaken. Het gaat om een zogenaamde ‘iPhone 11 Pro’-case met ingebouwde houder voor de mini Apple Pencil. Het is bedoeld voor de 6,5-inch opvolger van de iPhone XS Max en zorgt ervoor dat je het pennetje niet kwijtraakt. Erg praktisch is het overigens niet, want je kunt de iPhone niet meer vlak op tafel leggen.

Olixar hoesje met Pencil-vak

Het gaat hier om een rendering en geen echte hoes. Olixar loopt dus geen risico dat ze met een pakhuis vol met onbruikbare hoesjes blijven zitten en er zijn ook (nog) geen echte koeien aan te pas gekomen. Olixar is van plan om de hoesjes te maken van premium leer, in een uitvoering die slank is en toch ruimte biedt voor een extra pen.

Olixar iPhone 11 hoesje met Apple Pencil

Er zijn al meerdere geruchten geweest over Apple Pencil-ondersteuning voor de iPhone, maar tot nu toe zaten daar geen betrouwbare bronnen of analisten met een goed track record bij. De Koreaanse site The Investor voorspelde overigens in 2017 al dat de iPhone in 2019 ondersteuning voor de Apple Pencil zou krijgen. Recent sloot Citi Research zich daarbij aan. Maar wat vindt Ming-Chi Kuo ervan? Deze bekende Apple-analist hield het ooit wel voor mogelijk dat er Pencil-ondersteuning komt, maar daarna hoorden we er niets meer van.

De kans is dan ook klein dat de iPhone 11 een pennetje krijgt. Geloofwaardiger is dat we straks met een drievoudige camera extra mooie dieptefoto’s kunnen maken en dat we onze AirPods kunnen opladen via de achterkant van de smartphone. Er wordt ook gesproken over grotere accu’s. In onze iPhone 11 round-up lees je meer!

Bekijk ook

iPhone 11: alles over specs, functies en vernieuwingen

De iPhone 11 is een goede keuze als je een betaalbare iPhone zoekt. Dit toestel is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Eén van de verbeteringen is dat er een dubbele camera in zit. Lees hier alles over de specs, functies en meer van de iPhone 11!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.