Reacties voor: Goophone i5: Chinese iPhone 5-kloon draait op Android

De Goophone i5 is een Android-telefoon die als twee druppels water lijkt op de iPhone 5. De smartphone is gebaseerd op alle spelende iPhone 5-geruchten.
Bastiaan Vroegop -
20 reacties
 1. Ik heb de telefoons van gooApple altijd mooi gevonden maar iemand enig idee hoe je die in Nederland kan krijgen?

 2. Dan vind je iphone 5 nog mooier.

 3. Het grappige is wel dat Apple officieel haar product niet aangekondigd heeft en het uiterlijk officieel nog niet bekend is. De iPhone 5 is straks feitelijk een kloon van deze telefoon. Rechtzaak? 😉

 4. Of misschien komt Apple met toch een (iets) ander design 😉

 5. Waarom wil je zo’n goedkoop gekloonde telefoon uberhaupt in nederland hebben? En dan draait er ook nog is andriod op

 6. Origineel geplaatst door Alexander
  Ik heb de telefoons van gooApple altijd mooi gevonden maar iemand enig idee hoe je die in Nederland kan krijgen?

  Geloof me, zo’n ding wil je helemaal niet hebben. Of je moet het alleen voor het uiterlijk doen. Je kunt ze daar op bijna elke hoek van de straat kopen, of in speciale winkeltjes (die je bv. in Shanghai erg veel hebt) met electronica. Het spul kost ook niks (heb een nep 4S gezien voor 300 yuan, das nog geen 4 tientjes), maar is echt waardeloos. Het scherm moet je erg hard op drukken, ze lopen erg vaak vast (bv. verbinding valt even weg, telefoon start meteen opnieuw op), en accuduur moet je niks van verwachten.

  Eigenlijk alles wat je voor de prijs kan verwachten 🙂

  Origineel geplaatst door Jasper
  Het grappige is wel dat Apple officieel haar product niet aangekondigd heeft en het uiterlijk officieel nog niet bekend is. De iPhone 5 is straks feitelijk een kloon van deze telefoon. Rechtzaak?

  Niet als Apple al een design patent heeft ingediend. Goo kan nooit een patent krijgen, want er waren al eerder foto’s en mockups bekend.
  Een rechtszaak tegen Goo kan wel als Apple idd een patent krijgt.

 7. Origineel geplaatst door juppe
  Niet als Apple al een design patent heeft ingediend. Goo kan nooit een patent krijgen, want er waren al eerder foto’s en mockups bekend. Een rechtszaak tegen Goo kan wel als Apple idd een patent krijgt.

  Ik zal er volgende keer wel bij vermelden dat het een grapje is 🙂

 8. @Jasper: Hilarisch, ondanks de reactie van Juppe.

 9. Wie koopt in hemelsnaam zoiets, daar loop je toch compleet voor l*l mee met zo’n nepding. En in de praktijk zal het ook wel voor geen meter werken.

 10. Wauw de eerste nep-iphone die op android draaid

 11. Wel slim. Naar de mock ups van mensen kijken en daarna een mooie telefoon uitbrengen. Ik moet eerlijk zeggen dat er een aantal mock upszijn die er echt goed uitzien

 12. Ik heb ooit eens een Sciphone gehad. Dan kan je beter 2 lege soepblikken en een heel lang stuk touw aan elkaar maken. Ik dacht : heel erg snel verkopen maar toen ik met een doekje het scherm wilde schoonmaken kwam er spontaan een barst in.

 13. dan vindt ik de gooapple v5 retina scherm toch beter!

 14. “dit is niet de eerste keer dat een android-telefoon de iPhone nadoet.”

  Na de Samsungs telefoons is dat wel duidelijk 😉

 15. Wat een flikkerij, ik hou niet van dit soort praktijken waar mensen over de rug van een ander met een ripp-off van een kwaliteitsmerk geld willen binnenharken.
  Deze Goophone zou hiervoor zelf een rechtzaak aan de broek moeten krijgen…

 16. Als Apple een beetje geloofwaardig over wil komen in verband met het schenden van patenten dan mogen deze jongens toch ook wel eens aangepakt worden. Dit is echt een kloon die werkelijk alle patenten overtreedt. Ik snap wel dat er door de telefoons van Samsung meer omzet verloren wordt maar ik denk dat in China aardig verdient wordt aan dit soort klonen. Kunnen we meteen zien of de Chinese staat al een beetje betrouwbaar aan het worden is.

 17. Haha, een koekje van eigen deeg voor Apple. Tja, als je het voorbeeld geeft dat je patenten op ronde hoeken kan nemen en daarbij iemand aanklagen, dan kan je zoiets voorhebben natuurlijk.

 18. @juppe: Het leuke is, dat goophone patent heeft op hun design en ze dreigen apple aan te klagen als zij in china hun iphone 5 met een zelfde design uitbrengen..
  foto’s van apple waren uitgelekt voordat ze een patent aangevraagd hebben..

  en verder is na een beetje onderzoek op internet al gauw terug te vinden dat apple de elektronica bij Samsung bestelde, welke ze in dezelfde chineese(!) fabriek liet maken, als bovenstaande klonen..
  apple met samsung elektronica.. wie kloont wie?
  Apple is net als elk A-Merk, je betaald de helft van het geld voor de naam..

 19. al eens een iphone gezien met een quad core , ik nog niet , heb al wel eens een tijdje zo kloon mogen gebruiken ( goophone y5 ) zelfde scherm als de iphone 4s en draaide heel soepel geen vastlopers en de accu ging toch nog bijna 2 dagen mee met intensief gebruik , al met al , als die chineze echt willen kunnen ze het wel. Ok tis een kloon maar toch .. Maar als je gaat zoeken op internet op a6 chip (apple) gemaakt door samsung , tja wat valt er dan nog te zeggen , iphone zelf is dan gewoon dan een te dure chineeze telefoon .

 20. al dat gezeur van de meeste mensen over de uiterlijk van de telefoon en wie de beste moet hebben,het gaat erom.
  dat je ermee kunt bellen en niet wie de beste telefoon heeft om er populair om te lijken.Kinderen in afrika zijn er al blij mee met z’on oude telefoon met antene daar kunne ze wel een dag mee aan de gang om ermee te spelen dus dat gezeur over dat niemand een goedkope telefoon wil vind ik zo verwaand en onvolwassen.Zelf heb ik ook een iphone 5….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.