Archief voor 'android'

CarPlay Volkswagen

Android Auto vs Apple CarPlay, wat zijn de verschillen?

CarPlay of Android Auto, wat zijn de verschillen? Is Android Auto ook geschikt voor Apple-gebruikers of kun je beter kiezen voor CarPlay? In dit artikel zetten we ze tegenover elkaar. Er zijn veel overeenkomsten, maar ook een paar duidelijke verschillen. Spoiler: CarPlay is voor iPhone-gebruikers écht handiger!

Diensten
Philips op Android TV

iCulture vergelijkt: Android TV versus Apple TV

Android TV werd in 2014 aangekondigd en bestaat dus iets korter dan de Apple TV, die sinds 2007 bestaat. Wat zijn de verschillen tussen beide televisieplatforms en welke past het beste bij jou? In deze vergelijking lees je alles over Android TV vs Apple TV.

Devices, Diensten
Contactloos betalen Android

Opinie: Waarom contactloos betalen op Android niet aanslaat (en Apple Pay wel)

Ook ABN AMRO Wallet gaat stoppen

· Apple Pay is enorm succesvol van start gegaan in Nederland en dat valt ook op bij gebruikers die geen iPhone hebben. Je zou denken dat Android-gebruikers nu ook de smaak te pakken hebben. Maar dat blijkt niet zo. ABN AMRO stopt met contactloos betalen op Android, vanwege te weinig belangstelling. Hier zijn 7 redenen waarom het maar niet wil aanslaan.

Achtergrond · 124 reacties
Overstappen Android naar iOS werkt niet

Apple verwaarloost Android-overstappers: 'Move to iOS'-app werkt niet meer

Sinds 2016 geen updates

· Apple's 'Move to iOS'-app heeft in 2016 voor het laatst een update gekregen, terwijl er wel nieuwe Android-versies zijn verschenen. Ondertussen klagen gebruikers dat de app kapot is en het wemelt in Google's Play Store dan ook van de gefrustreerde reacties, zo ontdekten we op de iCulture-redactie na een tip van een teleurgestelde overstapper.

Diensten · 13 reacties
Google Assistent Driving Mode

CarPlay verliest een concurrent, maar krijgt er een nieuwe bij

Driving Mode voor Google Assistent

· CarPlay en Android Auto zijn twee rechtstreekse concurrenten. Beide techbedrijven proberen je in de auto veilig te laten rijden. Maar Google gaat stoppen met de losse Android Auto-app en introduceert tegelijk een nieuwe concurrent: de 'Driving Mode' van Google Assistent, die ook voor iOS-gebruikers interessant kan zijn.

Diensten · 3 reacties