Apple-personeel krijgt 50 GB gratis iCloud-opslag

Personeel bij Apple krijgt gratis 50 GB iCloud-opslag. Zou je de opslag normaal gesproken kopen, dan betaal je 80 euro per jaar.

iCloud personeelApple-personeel mag gratis gebruikmaken vaan 50 GB aan iCloud-opslag. Hierin kunnen ze onder andere backups, foto’s, muziek, agenda’s en contacten opslaan. De actie lijkt erg op een eerdere bonus waar Apple-personeel voor in aanmerking kwam, waarbij ze gratis toegang kregen tot de inmiddels gesloten cloud-dienst MobileMe. Apple stopte vorig jaar al met het aanbieden van MobileMe-accounts voor personeel, omdat toen werd aangekondigd dat iCloud uiteindelijk MobileMe zou vervangen.


Om gebruik te maken van de 50 GB aan iCloud-opslag moet je normaal gesproken 80 euro op jaarbasis betalen. Iedereen met een iCloud-account heeft standaard gratis toegang tot 5 GB aan opslagruimte.

Eerder dit jaar bleek nog dat Apple-personeel ook kon rekenen op forse kortingen. Bij de aanschaf van een nieuwe iPad wordt er 250 dollar korting gegeven, een bedrag dat bij nieuwe Macs zelfs op 500 dollar ligt.

Om in aanmerking te komen voor de kortingen moet je wel bij Apple werken. Het kan aardig wat werk zijn voordat je dit voor elkaar hebt: eerder vandaag schreven we nog over een gelekte trainingshandleiding, die tot in detail beschrijft hoe je achter de Genius Bar in een Apple Store te werk moet gaan. Hierin staat onder andere beschreven hoe je aan lichaamstaal kunt zien hoe je met klanten om moet gaan. Wil je bij Apple Nederland werken, dan zijn er momenteel functies voor een Business Analyst en Genius Bar-medewerkers. Apple zoekt ook nog een Apple Store-manager en mensen die via het Apple Store Leader Program in twee jaar willen worden klaargestoomd als manager in de winkeltak.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 augustus 2012 om 13:40
Categorieën
Apple, Diensten
12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.