Google Maps 15 jaar

Reacties voor: Google Maps laat je nu milieuvriendelijker navigeren

Google Maps gaat je helpen om milieuvriendelijker te navigeren. Vanaf nu heeft Google Maps eco-vriendelijke routes en kun je aangeven welk motortype je gebruikt om nog milieuvriendelijkere routes te rijden.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -
6 reacties
 1. Indoor klinkt wel interessant en handige toevoeging, als je eens ergens ben waar je de weg niet weet(groot vliegveld ofzo).

  Zie de update van zelf te gemoet komen 😃

 2. Wederom nuttige toevoegingen. Maps kennende zullen ze ook vrij snel uitgerold worden. Was Apple maar zo snel en innoverend met kaarten. Ik vermoed dat we ergens aan het eind van dit decennium met kaarten door Nederland kunnen fietsen bijvoorbeeld.
  Streetview ook zoiets. Ik snap dat het een enorme klus is, maar zolang dit soort functies allemaal zo lang duren zal ik nooit overstappen van Google maps. Ondanks dat ik graag minder Google wil gebruiken.

 3. @Macvin: Ach het minder google gebruiken heb ik al los gelaten, je kunt niet anoniem het internet op(Ook niet met alleen apple apps).
  Dan moet je ergens ver weg in een bos zonder 4g etc gaan wonen.

  Daarbij werkt apple kaarten ook nog steeds niet goed, wou laatst een plek opzoeken in Utrecht of nou ja Zeist.
  Apple kaarten moest ik letterlijk de straat intikken, want de naam van het terrein kent die niet eens.

  Deed google maps naam van terrein invullen en kwam er direct(Zonder straatnaam in te tikken), ook hoe ik er kon komen auto/ loop routes / fiets / ov.
  Dus dan vergaart google maar wat meer info over mijn gebruik, google maps werkt gewoon grandioos goed.

 4. Ik wilde het meteen proberen, maar nog even geduld…

  De milieuvriendelijke routes voor auto’s kun je vanaf vandaag tegenkomen in Nederland en bijna 40 andere landen in Europa via Google Maps op Android, iOS, Android Auto en Apple CarPlay. De uitrol kan enkele weken duren.

 5. Handig voor in de Polestar (google navigatie)

 6. Ik heb gezien dat het nu beschikbaar is (op andermans telefoon) Wie heeft het al gebruikt? En is het wat?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.