Ember Travel Mug met koffie

Deze slimme thermosfles van Ember werkt met ‘Zoek mijn’

De nieuwe slimme thermosfles van Ember, de Travel Mug 2+, komt binnenkort op de markt. Deze fles houdt niet alleen op slimme wijze je drank op temperatuur, maar heeft nu ook ondersteuning voor 'Zoek mijn'. Zo raak je de fles niet meer kwijt.
Daniel Vischjager - · Laatst bijgewerkt:

De Travel Mug 2 van Ember (€229,-) is al een tijdje te koop. Met deze fles houd je je warme drank op precies de juste temperatuur. Er zit een soort schotel bij, waarmee je de batterij kunt opladen. En op een soort matrix-display kun je de temperatuur en het batterijpercentage zien. Wat er dan nieuw is aan de pas aangekondigde Travel Mug 2+? Dat is ondersteuning voor de Zoek mijn-app van Apple om je fles gemakkelijk terug te kunnen vinden!

Ember Travel Mug 2+

Net als AirTags en VanMoof-fietsen, kun je ook deze thermosfles terugvinden via deze app. Er zit een speaker in zodat je op basis van piepjes kunt horen waar de fles zich bevindt. Ben je zelf niet eens in de buurt, dan kunnen andere Apple-gebruikers die wél bij de fles zijn (ongemerkt) bijdragen aan het lokaliseren ervan.

Ember Travel Mug 2 met iPhone-app

De fles heeft dus een nieuwe chip en een nieuwe speaker. Desondanks blijft de prijs gelijk. Uiteindelijk zal de Travel Mug 2+ ook het vorige model vervangen. De fles is beschikbaar in het tweede kwartaal van 2023.

Bekijk ook

Zo werkt 'Zoek mijn' (Find My) om mensen, toestellen en voorwerpen te vinden

De Zoek mijn-app is op iedere iPhone en iPad geïnstalleerd. Je vindt het ook op de Mac. Het is een samengevoegde versie van Zoek mijn iPhone en Zoek mijn Vrienden. In het Engels heet deze app 'Find My'. Hieronder lees je alles wat je moet weten over deze app en hoe je het gebruikt!

Wat kan de Ember Travel Mug 2 nog meer?

Je zou het van een fles misschien niet verwachten, maar ze kunnen tegenwoordig best veel. Zo bleek ook uit onze review van de HidrateSpark 2 slimme waterfles. Naast alle reeds genoemde features, kan de Travel Mug 2+ van Ember nog meer, al zit het ook in de Travel Mug 2 die al te koop is.

Eén van de interessantste functies is geschikt voor koffie- en theedrinkers. Te veel cafeïne is niet goed voor je, dus Ember helpt je met het bijhouden van je inname. In de bijbehorende app geef je aan wat je drinkt en of je er bijvoorbeeld melk bij doet. Je zult vanzelf zien dat de cafeïne-inname wordt gesynchroniseerd met de Gezondheid-app van Apple.

Ember Travel Mug met koffie

Knoei je weleens? De Travel Mug 2+ heeft een lekvrij deksel. En als je bang bent dat het apparaat (want dat is het in feite) stuk gaat als je hem per ongeluk in het water laat vallen, dan hoef je je geen zorgen te maken. Hij voldoet aan de IPX7-norm en kan dus volledig ondergedompeld worden. De batterijduur is ongeveer 3 uur, maar daarna blijft je drank nog steeds warm vanwege de isolerende eigenschappen van de fles.

Als je niet kunt wachten op de Travel Mug 2+ of als Zoek mijn-ondersteuning toch niet zo belangrijk voor je is, dan kun je voor €229,95 de Ember Travel Mug 2 kopen bij Apple.

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 mei 2023 om 18:22
Onderwerp
Categorie
Accessoires

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.