Apple Watch Activiteit ringen voltooid.

Apple wil je in beweging krijgen met nieuwe Close Your Rings-website

De Activiteit-app op de Apple Watch is één van de belangrijkste apps op het horloge. Met de nieuwe website Close Your Rings benadrukken ze hoe belangrijk het is om in beweging te blijven. Let jij ook nog steeds op je ringen of gooi je er vaak met de pet naar?

Apple probeert op allerlei manieren om Apple Watch-gebruikers in beweging te krijgen met de Activiteit-app. Zo organiseren ze af en toe speciale Apple Watch-uitdagingen, waarin je bijvoorbeeld een specifieke workout moet doen. Met de nieuwe website Close Your Rings leggen ze nogmaals uit waarom het belangrijk is om in beweging te blijven. Ook geven ze simpele trucs om het vullen van je ringen leuker te maken.

Close Your Rings-website voor Apple Watch

De nieuwe website, die momenteel alleen in het Engels beschikbaar is, legt stap voor stap uit wat de de ringen precies inhouden. Voor de rode ring moet je elke dag een bepaald aantal calorieën verbranden. Qua tips laat Apple zien hoe je je bewegingsdoel aanpast, maar ook dat je elke week een overzicht krijgt en dat het aantal calorieën aangepast wordt op basis van je resultaten. Voor de groene trainingsring wordt uitgelegd wat er nodig is om hem te vullen. Het vullen van de groene ring vermindert de kans op een beroerte, hart- en vaatziekten, diabetes en voorkomt gewichtstoename, zo is op de pagina te lezen. Ook je slaap en stemming moeten er van opknappen.

Volgens Apple kan langdurig zitten bijdragen aan de ontwikkeling van diabetes type 2. Daarom is de blauwe activiteitsring bedacht, omdat je daarmee aangemoedigd wordt om minimaal 12 keer per dag in elk uur een minuut te gaan staan en te bewegen. Zit je in een rolstoel, dan kun je ook de rolstoelfunctie instellen, waardoor de Apple Watch aangeeft dat het tijd is om te rollen.

Apple Watch Activiteit ringen voltooid.

Apple organiseert regelmatig nieuwe uitdagingen voor de Apple Watch, maar heeft sinds watchOS 4 ook persoonlijke uitdagingen. Dit zijn uitdagingen op basis van je resultaten van de vorige maand. Voor iedereen is de uitdaging dus elke maand anders. Zo moet je de ene maand een gemiddeld aantal calorieën per dag verbrand hebben, terwijl je de volgende maand een bepaald aantal dagen alle drie de ringen gevuld hebben. De afgelopen tijd waren er echter enkele problemen met deze persoonlijke uitdagingen, omdat de medailles niet uitgekeerd werden of de teller niet goed mee liep. Ook nu hebben sommige gebruikers hier nog last van, terwijl dit bij andere inmiddels wel goed loopt.

Lukt het jou nog om elke dag je drie activiteitsringen te vullen of heb je het bijltje er inmiddels bij neergegooid? Laat het weten in de reacties!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 februari 2018, 18:10
Categorie Apps
Onderwerpen activiteit, apple watch
Device Apple Watch
Software watchOS

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.