Reacties voor: Een Chrome OS-ervaring op je Mac? Dat kan met Chrome OS Flex

Blaas leven in je oude Mac
Heb je nog een oude computer ergens rondslingeren? Dan kun je er nu Google's Chrome OS Flex besturingssysteem op installeren. Dit kan zowel op een Mac als op een Windows-pc. Nadat er eerder een vroege testversie beschikbaar kwam, is er nu de officiële release.
Daniel Vischjager -

Reacties: 5 reacties

  1. Dit is vooral leuk als je nog een heeeeel oud macje hebt liggen dat niks meer kan dan oude programma’s draaien. Je geeft het dan een tweede leven met dit OS. Een andere reden om dit te installeren op je Mac kan ik niet bedenken. Meeste beetje oude Macs draaien op prima software. En als je het wil om de features heb je denk ik sowieso geen Mac 😅

  2. Ik denk serieus dat dit de enige methode is dat je het zou moeten gebruiken. De Chromebooks zijn goedkope troep. Echt gebouwd om hoog uit 2-3 jaar mee te gaan

  3. Heb hier iMacs staan: allebei ca. 10 jaar oud. Draaien perfect op Ubuntu Impish. Even stickje gebrand en booten maar….
    Google bootscherm verschijnt en dan niks meer.
    Jammer dat er beweerd wordt dat ‘t ook op oude hardware draait.
    En vergeet niet, dat alleen 64-bits processoren ondersteund worden.
    Al met al…balen!!!

  4. (Red.) Nu de release officieel is uitgebracht hebben we dit artikel bijgewerkt met de nieuwste info.

  5. Grappig. Ik heb sinds enkele weken Windows 11 draaien op mijn 11 jaar oude Mac mini uit 2011. En het draait als een zonnetje. Niet via Vmware of Parallels, maar gewoon als boot (met een omweggetje via bootcamp).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.