Call of Duty: Warzone Mobile

Reacties voor: Nieuwe Call of Duty voor iPhone komt 21 maart, laat je spelen tegen meer dan 100 spelers

Binnenkort verschijnt er een nieuwe Call of Duty-game voor de iPhone en iPad. Call of Duty: Warzone Mobile is de mobiele versie van de eerder uitgebrachte console- en pc-versie van de shooter en is gratis om te spelen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 2 reacties

  1. Wanneer komt die officieel uit

    Reageer op Raymond

    • In Nederland voorlopig en misschien zelfs helemaal niet.

      “Call of Duty Mobile is momenteel niet beschikbaar in België en Nederland, de Belgische en Nederlandse Apple App en Google Play Stores”, zegt een woordvoerder. “Dat heeft te maken met de huidige operating environment voor games in die landen.

      Waarschijnlijk doelt de uitgever op The Keep, een exclusieve mobiele winkel waarin spelers in ruil voor COD Points – valuta die met echt geld aan te schaffen is – een willekeurig cosmetisch item ontvangt. De winkel is bij lancering van de game nog niet beschikbaar, maar wordt later aan de game toegevoegd. Op X deelt gebruiker Detonate echter al hoe de winkel werkt.

      Bron.

      Reageer op Bart

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.