Apple Watch krijgt nieuwe workouts: paardrijden, vissen, kickboksen en meer

De Apple Watch krijgt diverse nieuwe workouts, waaronder vissen, badminton, kickboksen en paardrijden. Dat blijkt uit de iOS 11 beta's.

Kom je niet aan je trekken met de huidige keuze aan workouts op je Apple Watch? Dit najaar komen er nieuwe sporten bij, zoals kickboksen, vissen en paardrijden.


Apple Watch sportbandje 2017

Nieuwe workouts voor de Apple Watch

In bestanden van de nieuwste iOS 11 beta zijn aanwijzingen gevonden dat Apple een hele reeks workouts gaat toevoegen, waaronder vissen, kickboksen en paardrijden. Het werd ontdekt door een Braziliaanse Apple-site, die de icoontjes en titels van diverse sporten op het spoor kwam. Deze waren nog niet aanwezig in eerdere beta’s van iOS 11.

Bij de nieuwe sporten zien we onder andere badminton, bowlen, cricket, curling, dansen, vissen, golf, gymnastiek, touwtjespringen, lacrosse, peddelen, pilates, zeilen en schaatsen. Ook krachtsport en surfen kun je binnenkort door je Apple Watch laten meten. Een tijdje geleden lekten al een paar andere sporten uit via de HomePod-firmware, namelijk skiën, yoga, waterpolo en worstelen.

Apple Watch nieuwe workouts

Icoontjes voor de watchOS 4 beta tonen sporten als buitenzwemmen, elliptisch trainen, HIIT-workouts en meer. Waarschijnlijk gaat Apple bij de aanstaande Apple Watch Series 3 opnieuw de nadruk leggen op sportief gebruik. Er zou deze keer een LTE-modem in zitten zodat je met 4G kunt internetten en minder afhankelijk bent van de iPhone. Je kunt er echter niet op de traditionele manier mee bellen.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.