Archief voor 'workout'

Apple Watch Activiteit ringen voltooid.

De nieuwste Apple Watch-uitdaging is vandaag: Valentijnsdag

Met de Apple Watch-uitdagingen kun je badges en iMessage-stickers verdienen. Lees hoe je meedoet aan de nieuwste uitdagingen en wat er nodig is om de beloningen te verdienen. Ook hebben we een tijdlijn van eerdere Apple Watch-uitdagingen.

Workout-app op de Apple Watch.

Apple Watch meet je sportactiviteiten niet goed? Kalibreren helpt

Meet de Apple Watch je wandelingen en hardloopsessies niet goed? Dan is het hoog tijd om te kalibreren! Deze tip legt uit hoe dat werkt en hoe je je conditiekalibratiegegevens herstelt, voor betere fitnessresultaten. Alles over het kalibreren van de Apple Watch lees je hier.

Apple Watch Nauwkeurige start bij workout

Met Nauwkeurige start begint je Apple Watch-workout altijd op tijd

Ken je dat? Je start een workout op je Apple Watch, maar voordat je echt van start gaat moet je nog je veters beter strikken of je fiets van het slot doen. Daardoor kloppen de workoutgegevens niet helemaal. Met de functie Nauwkeurige start op de Apple Watch Ultra gaat de teller pas lopen als je daadwerkelijk in beweging komt.

Workout app op Apple Watch

Workout-app op de Apple Watch gebruiken tijdens het sporten

Met de Workout-app op de Apple Watch kun je allerlei sporten beoefenen. Lees hoe je een workout start op de Apple Watch en hoe je de Workout-app gebruikt voor wandelen, hardlopen, zwemmen en meer, zowel tijdens als na het sporten. We laten ook zien hoe de app er in watchOS 10 uit ziet.

Automatische workout detectie: workout herinneringen op de Apple Watch.

Zo werken de workout-herinneringen op de Apple Watch

De Apple Watch helpt je herinneren om een workout te starten of juist te stoppen. Bij welke sporten werkt dit en hoe schakel je het in of uit? In deze tip lees je alles over de Workout-herinneringen van de Apple Watch en hoe je de klaar met workout-meldingen kunt uitschakelen.

Apple Watch workout starten

Met de Apple Watch stroom besparen tijdens workouts: zo werkt het

Gaat je Apple Watch te snel leeg tijdens workouts? Gelukkig kun je ook een energiebesparende modus voor de Apple Watch workouts inschakelen. Sinds watchOS 9 is deze instelling vernieuwd en op de nieuwste Apple Watch-modellen is er nog een extra stroombesparende optie bij gekomen.

Apple Watch Nike Plus

Netflix streamt Nike-workouts en maakt Fitness+ overbodig

We zitten in Nederland en België eindeloos te wachten op Fitness+ met ondertitels. Inmiddels dient zich een andere oplossing aan: Netflix gaat namelijk vanaf 30 december 2022 workouts van Nike Training Club streamen, zodat je in januari kunt werken aan je killerbody.

· 8 reacties