Steeds meer Apple Watch-bandjes uitverkocht: voor deze kleuren moet je snel zijn

Steeds meer Apple Watch-bandjes raken uitverkocht, in allerlei kleuren en materialen. Heb je je oog laten vallen op een specifiek bandje, dan is het misschien nog niet te laat. Maar welke nieuwe kleuren gaat Apple aankondigen?

Elk jaar zijn er twee of drie momenten dat Apple nieuwe Apple Watch-bandjes introduceert: in het voorjaar, in de zomer en in het najaar. De meest recente lichting verscheen afgelopen september, maar veel van deze bandjes zijn inmiddels lastig of beperkt beschikbaar. Bij welke kleuren moet je snel zijn?


Deze kleuren Apple Watch-bandjes zijn uitverkocht
iCulture-lezer Andreas wees ons op de beperkte beschikbaarheid van meerdere Apple Watch-bandjes, zowel in België als in Nederland. Bij nadere inspectie blijkt dat veel van de kleuren die Apple afgelopen september introduceerde, nu niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn. Het aanbod verschilt een beetje per formaat, maar voor de meeste kleuren betekent het dat je snel moet zijn als je er nog eentje op het oog had.

Het geweven sportbandje is Apple’s nieuwste aanwinst, maar het aanbod daarvan is de afgelopen weken flink gedaald. Het geweven sportbandje in neonroze en middernachtblauw is bij de Apple Store helemaal uitverkocht. De neongele en sinaasappeloranje bandjes kun je alleen nog in 38mm kopen.

De andere kleuren zijn momenteel nog wel in het assortiment, maar hou er wel rekening mee dat Apple deze na de nieuwe aankondigingen zo uit het assortiment kan halen. Bij sommige bandjes, zoals de zwarte variant, staat vermeld dat deze kleur slechts een beperkte periode verkrijgbaar is. Wil je het zwarte geweven sportbandje nog in huis halen, dan moet je dus snel zijn. Tegen het einde van de maand kan deze zomaar verdwenen zijn.

Apple Watch-bandjes van verschillende soorten.

Het standaard sportbandje is er inmiddels in zestien verschillende kleuren, maar enkele daarvan zijn niet meer bij Apple te bestellen. Het gaat dan om donker kobalt, rozenrood en donker olijfgroen. Van andere kleuren, zoals het populaire paarsblauw, is alleen nog de kleine afmeting beschikbaar. Kies je liever het normale geweven bandje, dan valt het geruite middernachtblauwe bandje helaas af. Bij de andere kleuren wisselt de beschikbaarheid nogal, dus je kunt het beste in de Apple Store kijken of jouw kleur nog beschikbaar is. Van de leren bandjes zijn ook enkele kleuren uitverkocht, zoals het fuchsiaroze bandje.

Bekijk ook

Apple brengt fuchsiaroze accessoires uit, maar ultraviolet is de kleur die je moet hebben

Apple heeft nieuwe accessoires in fuchsiaroze en zwart aangekondigd, maar dé kleur van 2018 wordt ultraviolet en laten ze daar nu ook een passend hoesje voor hebben!

Andere winkeliers zoals Amac verkopen ook Apple Watch-bandjes en houden sommige kleuren mogelijk langer in het assortiment. Nieuwe exemplaren van sommige kleuren worden echter niet meer geleverd, dus ook daar raakt de voorraad zo langzaamaan op. Overigens zijn de Apple Watch-modellen zelf nog wel gewoon allemaal uit voorraad leverbaar.

Ook iPhone-hoesjes beperkt beschikbaar
De beperkte beschikbaarheid geldt ook voor veel recente kleuren van de iPhone-hoesjes, waaronder paarsblauw. We verwachten dan ook dat Apple, naast nieuwe Apple Watch-bandjes, ook met nieuwe kleuren voor de iPhone-hoesjes komt. Wanneer Apple dit aan gaat kondigen weten we nog niet, maar we verwachten in maart wel enkele Apple-aankondigingen. Er zou onder andere een nieuwe iPad op de planning staan. In ons artikel over aankomende maart-aankondigingen van Apple lees je meer over onze verwachtingen.

Bekijk ook

Apple's maart 2018 event: dit zijn onze verwachtingen

Maart is traditiegetrouw het moment dat Apple de eerste nieuwe producten van het jaar aankondigt. Nieuwe iPads, de iPhone SE 2, AirPower, wat kunnen we zoal verwachten op 27 maart? We zetten de verwachtingen voor je op een rijtje.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.