Reacties voor: Besturingssysteem van Apple Lisa binnenkort gratis beschikbaar

Het besturingssysteem van de Apple Lisa, één van de eerste desktopcomputers met een grafische interface, wordt binnenkort vrijgegeven. Het gaat om de broncode van het besturingssysteem en de bijbehorende apps die in 2018 te downloaden zijn.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Heb ik ooit nog gebruikt. Zag er zeer indrukwekkend uit voor zijn tijd!

  2. Had Apple toentertijd $ 999 – $ 1.499 gevraagd per LISA computer, dan had hun geschiedenis heel anders uitgezien, hadden ze de investeringen sneller terugverdiend en zagen we zelfs ook computer-wereld in jaren 80 meer Apple logo’s, niet dat gebruiksonvriendelijke en lelijke DOS / Win 3.11 de markt gauw overnam. Zonde. Maar de all-in-one Macintosh was pas echt mooi voor die tijd.

  3. Ik denk dat ze voor de hoge prijs hadden gekozen, omdat het voor die tijd degelijke specs zijn

  4. Origineel geplaatst door Sandra
    Had Apple toentertijd $ 999 – $ 1.499 gevraagd per LISA computer, dan had hun geschiedenis heel anders uitgezien, hadden ze de investeringen sneller terugverdiend en zagen we zelfs ook computer-wereld in jaren 80 meer Apple logo’s, niet dat gebruiksonvriendelijke en lelijke DOS / Win 3.11 de markt gauw overnam. Zonde. Maar de all-in-one Macintosh was pas echt mooi voor die tijd.

    Van lucht kan je niet leven. Die prijs was echt niet haalbaar. PC’s waren toen ook niet zo goedkoop.

  5. @Sandra: als Apple nu eens 10€ vraagt per iPhone dan had hun geschiedenis er ook helemaal anders uitgezien… 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.