Concept Apple koptelefoon door Curved

Gerucht: ‘Apple’s koptelefoon verschijnt in tweede helft 2019’

Apple brengt volgens bronnen in de tweede helft van 2019 haar eigen koptelefoon uit. Het wordt daarmee een drukke markt wat betreft koptelefoons.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Vandaag kwam Bloomberg met het gerucht dat Sonos met een koptelefoon komt. Het zou gaan om draadloze high-end modellen, waarbij de geluidskwaliteit en ondersteuning van meerdere muziekdiensten de belangrijkste pluspunten zijn. Apple lijkt Sonos een stapje voor te zijn, want dezelfde bron beweert dat Apple in de tweede helft van 2019 met haar over-ear koptelefoon komt.

‘Apple’s koptelefoon in tweede helft 2019’

De eerste geruchten over een eigen koptelefoon van Apple verschenen begin vorig jaar. Sindsdien hebben we een aantal keer eerder over de koptelefoon geschreven. Zo beweerde Bloomberg eerder al dat Apple’s koptelefoon noice-cancellation krijgt. Het leek er eerder al op dat de koptelefoon in 2019 verschijnt, maar nu is de bron extra stellig. In de tweede helft van dit jaar moet de koptelefoon in de schappen liggen. Het is daarmee één van de vele Apple-producten in 2019.

Met Apple én Sonos wordt het een stuk drukker op de markt van high-end koptelefoons. Bekende merken als Bose, Sennheiser en Bowers & Wilkins maken al jaren populaire koptelefoons. Ook Apple’s eigen Beats heeft nog steeds een groot assortiment van koptelefoons, al is het omtrent het merk al een tijdje stil.

Maar hoe gaat zo’n koptelefoon van Apple er dan uitzien? Er zijn inmiddels al meerdere concepten van Apple’s koptelefoon verschenen, zoals je in onderstaand artikel kan lezen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 mei 2020, 11:56
Categorie Accessoires
Onderwerpen airpods max, hoofdtelefoon, koptelefoon
Device AirPods Max

AirPods Max

De AirPods Max is Apple's nieuwste high-end over-ear hoofdtelefoon. De AirPods Max heeft een hoofdband met een roestvrij stalen frame en afwerking van textiel. De oorschelpen zijn telescopisch verstelbaar. Op één oorschelp zit een Digital Crown om het geluid mee aan te passen en de muziek te bedienen. Ook zit er een knop op om te wisselen tussen ruisonderdrukking en transparantiemodus.

AirPods Max
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.