Concept Apple koptelefoon door Curved

Gerucht: ‘Apple’s koptelefoon verschijnt in tweede helft 2019′

Apple brengt volgens bronnen in de tweede helft van 2019 haar eigen koptelefoon uit. Het wordt daarmee een drukke markt wat betreft koptelefoons.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Vandaag kwam Bloomberg met het gerucht dat Sonos met een koptelefoon komt. Het zou gaan om draadloze high-end modellen, waarbij de geluidskwaliteit en ondersteuning van meerdere muziekdiensten de belangrijkste pluspunten zijn. Apple lijkt Sonos een stapje voor te zijn, want dezelfde bron beweert dat Apple in de tweede helft van 2019 met haar over-ear koptelefoon komt.

‘Apple’s koptelefoon in tweede helft 2019′

De eerste geruchten over een eigen koptelefoon van Apple verschenen begin vorig jaar. Sindsdien hebben we een aantal keer eerder over de koptelefoon geschreven. Zo beweerde Bloomberg eerder al dat Apple’s koptelefoon noice-cancellation krijgt. Het leek er eerder al op dat de koptelefoon in 2019 verschijnt, maar nu is de bron extra stellig. In de tweede helft van dit jaar moet de koptelefoon in de schappen liggen. Het is daarmee één van de vele Apple-producten in 2019.

Bekijk ook

Deze Apple-producten heeft Apple in 2019 uitgebracht

Welke Apple-producten verschenen er in 2019? Het was een enorm druk jaar voor Apple en in dit artikel hebben we alle Apple-producten van het jaar voor je op een rijtje gezet.

Met Apple én Sonos wordt het een stuk drukker op de markt van high-end koptelefoons. Bekende merken als Bose, Sennheiser en Bowers & Wilkins maken al jaren populaire koptelefoons. Ook Apple’s eigen Beats heeft nog steeds een groot assortiment van koptelefoons, al is het omtrent het merk al een tijdje stil.

Maar hoe gaat zo’n koptelefoon van Apple er dan uitzien? Er zijn inmiddels al meerdere concepten van Apple’s koptelefoon verschenen, zoals je in onderstaand artikel kan lezen.

Bekijk ook

Nieuw concept voor Apple's koptelefoon is geïnspireerd op de HomePod

Dit concept voor Apple's toekomstige koptelefoon maakt gebruik van enkele bestaande ideeën. Het goede nieuws is dat het niet lijkt op de Beats-koptelefoons, maar meer op producten zoals de AirPods en HomePod.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.