Reacties voor: Apple vernieuwt website voor inruilen oude device (maar de prijzen blijven gelijk)

Om het inruilen van je oude device te promoten, heeft Apple de website voor inruilen vernieuwd. Er wordt nu duidelijk uitgelegd hoe het proces in zijn werk gaat, zowel voor inruilen via de winkel als online.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Verouderde apparaten zou je ook moeten kunnen inruilen. Bijvoorbeeld de watch 3, eerst verkopen ze die zelf nog gigantisch lang, vervolgens stoppen direct de updates mensen kunnen wel een watch drie van paar maand oud gehad hebben die gelijk geen updates meer kreeg en ook niet in te ruilen is. Erg slecht

  2. Bij Apple krijg je bijna niks en in veel gevallen zelfs helemaal niks. Ik zal mijn toestellen wel verkopen via rebuy. Heb daar al een paar goede ervaringen mee.

  3. Jammer dat je bijvoorbeeld geen AirPods kan inleveren tegen een vergoeding/korting. Zitten volgens mij best wat onderdelen in waarvan het zonde is dat ze bij mensen in de la landen.

    Ja, je kan producten gratis laten recyclen, maar ik vermoed dat de meeste mensen daar de moeite niet voor zullen nemen.

  4. Het loont niet om je oude spullen bij Apple in te leveren, krijgt er veel te weinig voor. Je kunt beter op bijvoorbeeld marktplaats verkopen.

  5. Apple verhoogd dus wel jaarlijks de prijzen van hun nieuwe producten maar niet de vergoeding voor inruil. Vervolgens worden ze refurbished tegen een hoge prijs weer verkocht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.