Apple CES 2019: privacy billboard.

Reacties voor: Apple aanwezig tijdens CES-beurs, gaat spreken over privacy

Voor het eerst in 28 jaar
In januari is het weer tijd voor de CES-beurs in Las Vegas. Tijdens de beurs worden er weer veel producten aangekondigd. Apple is daar normaal gesproken niet bij, maar deze keer is het bedrijf toch aanwezig. Niet voor nieuwe producten, maar om te praten over privacy.
2 reacties
  1. Hoewel je voor privacy totaal niet bij Android moet zijn, vind ik deze zet van Apple ook hypocriet.
    Apple bewaart iCloud gegevens voor eenieder die hun regio op China zet, hun data op Chinese servers (indirect van de Chinese overheid). De ontsleuteling van die data worden gemakshalve ook in dat land bewaard.

    Nu snap ik dat je je aan de lokale wetten moet houden als je daar geld wil verdienen. En dat is allemaal prima. Maar om daarna van de hoge toren te blazen dat je een voorvechter voor privacy bent …

  2. Privacy is dan ook het enigste waar Apple zich nog aan kan vastklampen tegenwoordig, hun kwaliteit trekt op niks niet meer! Recent besloten om mijn iPad Pro 9,7 te updaten naar de nieuwste iPadOS versie, en ja hoor! Is gewoon vastgelopen, start niet meer door naar het besturingssysteem. Apple support gebeld, vanalles geprobeerd via Finder / iTunes door herstel maar niks hielp. Bij de retailer zeiden ze dat ze mij een vervangtoestel konden geven voor 430 euro!! Wat een service! Mijn 900 euro kostende tablet naar de maan helpen en ik mag er nog grof geld voor opleggen ook! Ik heb het echt volledig gehad met Apple. Mijn MacBook Air is het enige product wat ik nog kan vertrouwen. Heb nu en in het verleden alleen maar klachten over iOS. Dan wil ik gerust wat privacy opgeven en een concurrerende tablet kopen die nog gewoon werkt na een update! Als de stokoude tablet van mijn neef nog werkt, waarom mijn dubbel zoveel kostende en veel nieuwere tablet van Apple niet? Door recente berichten van het Siri gebeuren en andere kleinere gevallen in het verleden heb ik het gevoel dat ook Apple zich niets aantrekt van Privacy en dus niet veel beter is. Ze laten het de consument alleen maar doen geloven.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.