Britse muziek centraal in nieuwe AirPods-spotjes

Apple heeft een reeks nieuwe spotjes voor de AirPods geïntroduceerd waarin de muziek van Britse artiesten centraal staat. Desondanks zijn de oordopjes nog altijd slecht leverbaar.

Nieuwe AirPods-spotjes met The 1975 en Craig DavidAfgelopen weekend werd duidelijk dat Apple zijn reclame-uitgaven meer op regionale markten wil gaan richten in plaats van wereldwijd. Dit zagen we al terug in de One Shot-reclamespotjes voor de iPhone 7, die op verschillende locaties gemaakt zijn. Ook met een reeks nieuwe spotjes voor de AirPods kiest Apple voor een regionale insteek.

AirPods-spotjes met Britse muzikanten

In de nieuwe spotjes maakt Apple gebruik van de muziek van Britse muzikanten zoals The 1975, Craig David en Lianne La Havas om de AirPods te promoten. Onderstaande korte spotjes van elk slechts vijftien seconden verschenen niet op Apple’s wereldwijde maar op het Britse YouTube-kanaal. De stijl is vergelijkbaar met een spotje dat eerder al verscheen: je ziet een notenbalk en terwijl het nummer speelt verschijnen miniatuur-AirPods alsof het de noten van het nummer zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=XbcCS8eonE0

https://www.youtube.com/watch?v=G-Ds-Kz-71A

https://www.youtube.com/watch?v=Zxk9SwcGxrk

Momenteel zijn de AirPods in Nederland overigens slecht leverbaar. In de online Apple Store is de levertijd opgelopen tot zes weken en ook bij de verschillende Apple Stores zijn ze pas begin april weer beschikbaar.

https://www.iculture.nl/reviews/apple-airpods-review/

Het lijkt trouwens onwaarschijnlijk dat de focus op regionale markten betekent dat we ook Nederlandstalige spotjes gaan zien. Apple heeft verschillende regionale YouTube-kanalen maar een Nederlandse variant is er nog niet. De Apple-spotjes die tot nu toe in Nederland op televisie verschenen, waren gemaakt in samenwerking met andere partijen, zoals telecomproviders.

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.