iPhone 7 ad Tokio Shanghai

Nieuwe ‘One Night’-reclamespotjes nemen je mee naar Tokio en Shanghai

In de nieuwste 'One Night'-reclamespotjes voor de iPhone 7 krijg je beelden te zien van Johannesburg, New York, Shanghai en Tokio.

Apple heeft vier nieuwe reclamespotjes uit de serie ‘One Night’ online gezet. Daarin staat het fotograferen met de iPhone 7 bij slechte lichtomstandigheden centraal. Zoals je mag verwachten bij een reclamespotje levert het bij de iPhone 7 wél mooie foto’s op. Apple schakelde er dan ook professionele fotografen voor in. Daarnaast verschenen nieuwe reclamespotjes voor portretfotografie op de iPhone 7.

iPhone 7 ad Tokio Shanghai

One Night in Tokio, Shanghai en meer

De nieuwe reclamespotjes laten beelden zien van New York, Johannesburg, Tokio en Shanghai. In 15 seconden krijg je beelden te zien van de langere One Night-spots die eerder deze maand uitkwamen. Elk biedt een mix van stilstaande en bewegende beelden, allemaal gemaakt in dezelfde novembernacht, maar op heel verschillende locaties wereldwijd.

Voor liefhebbers van lichtreclames is het spotje van Laurence B. het meest indrukwekkend. Je ziet de neonlichten van Tokio in de regen en het bekende Shibuya-zebrapad. Het laat goed zien hoe moeilijk het moet zijn geweest om onder deze omstandigheden goede foto’s en video’s te maken, zeker als je bedenkt dat ze met een smartphone zijn gemaakt.

In Shanghai filmde Jennifer B., ook een verlichte stad bij avondlicht, maar in minder felle kleuren. Het draait vooral om de blauwtinten en om het diepe zwart, dat de iPhone 7 kan vastleggen.

In New York fotografeerde Jeremy P.C. op een moment dat de zon net achter de horizon zit, waardoor mooie oranje- en roodtinten ontstaan. Bij deze beelden zijn wel apps van derden gebruikt.

In Johannesburg koos fotografe Elsa B. vooral voor binnenshuis fotograferen van mensen. In dit geval maakte de fotografe gebruik van extra accessoires, waarschijnlijk lenzen die je tegen de standaardlens kunt plaatsen.

De ‘One Night’-spotjes zijn onderdeel van een grotere ‘Shot on iPhone’-campagne, waarin apple uitlegt hoe mooi de foto’s zijn die je met een iPhone 7 kunt maken. Zelfs als de lichtomstandigheden niet optimaal zijn.

Twee reclamespotjes over de portretstand
Naast deze fotografieserie maakt Apple ook spotjes die duidelijk moeten maken hoe handig de portretfunctie op de iPhone 7 Plus is. De afgelopen dagen zagen we al meerdere spotjes verschijnen en nu heeft Apple weer twee aan het YouTube-kanaal toegevoegd.


Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2017, 8:00
Categorieën Apple, iDevices
Onderwerpen iPhone 7, reclamespot

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7 het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.