Activiteitsuitdaging Apple Watch januari 2017

Zo doe je mee aan Apple’s Nieuwjaarsuitdaging voor Apple Watch

Apple daagt je uit om januari 2017 de activiteitsringen van de Apple Watch een week lang vol te maken. Je kunt een nieuwe medaille en iMessage-stickers ermee verdienen. Zo doe je mee!
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Apple wil zorgen dat je in het nieuwe jaar gezond van start gaat en daagt je daarom uit de Activiteitringen van de Apple Watch vol te maken. Je kunt er een medaille en speciale iMessage-stickers mee verdienen. Zo doe je mee!

Activiteitsuitdaging Apple Watch januari 2017

Activiteitsuitdaging januari 2017: een week lang bewegen

Om mee te doen aan deze Activity Challenge moet je natuurlijk wel beschikken over een Apple Watch. Zo niet, dan zul je even bij je favoriete fitness- of hardloopapp moeten kijken of ze ook een dergelijke uitdaging organiseren.

Apple’s activiteit met de naam ‘Ring in the New Year’ daagt je uit om in januari een week lang van maandag t/m zondag alle ringen vol te maken. Als dit lukt, dan ontvang je een speciale medaille in de Activiteit-app en meerdere stickers die je kunt gebruiken in iMessage.

Wil je meedoen aan deze uitdaging, dan werkt het als volgt:

  1. Ga naar de Activiteit-app op de iPhone en check de ringen.
  2. Zorg ervoor dat je in januari een week lang (dus 7 dagen achter elkaar, van maandag tot en met zondag) alle ringen volmaakt. Voor de lichtgroene ring kun je het beste een workout starten via de Workout-app.
  3. Na de uitdaging vind je de badge terug in de Watch-app op de iPhone en de stickers in de iMessage Berichten-app.

Hoe zat het ook alweer met de activiteitsringen en hoe gebruik je de Activiteit-app op de Apple Watch? Dat lees je in onderstaande tip!

iCulture’s uitdaging: een jaar lang bewegen
Precies een jaar geleden daagden we vanuit iCulture jullie uit om de Activiteits-ringen vol te maken. Het bleek lastig om dat een heel jaar vol te houden, vooral als in de loop van het jaar reparaties of problemen met backups je metingen incompleet maakten. Apple’s uitdaging is wat makkelijker te behalen: je hoeft het slechts één week vol te houden.

5 kilometer lopen op Thanksgiving
Afgelopen november organiseerde Apple ook al een activiteitsuitdaging rond Thanksgiving, maar helaas was die alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. Nederlandse en Belgische gebruikers konden eraan meedoen door hun regionotatie te wijzigen. De uitdaging hield in dat je op één dag 5 kilometer moest hardlopen. Ook daarbij was een speciale sticker te verdienen.

Revisiegeschiedenis:

  • 2017 - 01 januari: Dit artikel is opnieuw gepubliceerd als herinnering dat de activiteitsuitdaging nu begint.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2017, 13:09
Categorie Achtergrond
Onderwerpen activiteit, apple watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.