Oud & Nieuw door de ogen van iPhone-fotografen

Apple vroeg 16 iPhone-fotografen wereldwijd om de jaarwisseling vast te leggen in foto's. Hier zijn enkele foto's.

Als de kurken eraf knallen en het vuurwerk wordt aangestoken, is het voor veel mensen maar één manier makkelijke manier om dat vast te leggen: met een iPhone. Is het jou gelukt met onze tips om betere vuurwerkfoto’s te maken? Vergelijk jouw foto’s maar eens met deze professionele iPhone-fotografen, die in opdracht van Apple wereldwijd de jaarwisseling hebben vastgelegd in foto’s.

Jaarwisseling volgens iPhone-fotografen

In landen zoals Australië, Turkije, Oostenrijk en Mexico kregen fotografen de opdracht om met een iPhone 7 de feestelijkheden te fotograferen. Zo kreeg reisfotograaf Samah El Ali (die toch al met een iPhone fotografeert) de opdracht om het vuurwerk op de bekende Sydney Harbour Bridge vast te leggen vanuit de Royal Botanic Gardens in Australië. Hieronder zie je ook foto’s uit Japan, Singapore, China, Hongkong, Taiwan, India, de Verenigde Arabische Emiraten, Oostenrijk en de VS.

De laatste in het rijtje, die zijn bijdrage nog moet insturen, zal fotojournalist John Lehmann zijn, die de feestelijke gebeurtenissen in Vancouver laat zien. Alle foto’s zijn gemaakt met een iPhone 7. Eén ding is duidelijk: voor goed vuurwerk moet je niet in de Verenigde Arabische Emiraten zijn en ook in Oostenrijk springen de vonken er niet vanaf.

Australië:
Oud & Nieuw Australië
@poeticwordvomit

Japan:
Oud & Nieuw Japan
@sasurau

Singapore:
Oud & Nieuw Singapore
@phonenomenon

Hongkong:
Oud & Nieuw Hongkong
Waison Lee

China:
Oud & Nieuw China
Han Song

Taiwan:
Oud & Nieuw Taiwan
@little149

India:
Oud & Nieuw India
@sephibergerson

Verenigde Arabische Emiraten:
Oud & Nieuw Verenigde Arabische Emiraten
@aalrais

Oostenrijk:
Jaarwisseling Oostenrijk
@tirolerben

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.