Apple Watch-ringen

iCulture daagt je uit: hoe sta jij ervoor met de Apple Watch-ringen?

We zijn halverwege de iCulture-uitdaging om je activiteitenringen van de Apple Watch gedurende vier weken vol te krijgen. Hoe staan jullie ervoor? Laat je vordering blijken in een screenshot of reactie. Ook delen wij de door ons behaalde resultaten tot nu toe.

Twee weken geleden daagden wij jullie uit: zorg ervoor dat de Apple Watch-activiteitenringen voor de rest van de maand volledig gevuld zijn. Nu we halverwege de maand zijn, maken we een tussentijdse balans op. Hoe staan jullie ervoor?

Eén simpele opdracht: maak alle ringen vier weken lang vol

De uitdaging bestaat uit één simpele opdracht: zorg ervoor dat de activiteitenringen van de Apple Watch gedurende vier weken (4 tot en met 31 januari) compleet gevuld zijn. Dat wil zeggen dat je minimaal dertig minuten per dag moet trainen, je zelf ingestelde calorieëndoel moet halen en minstens twaalf keer per dag in een uur minstens één minuut in beweging bent. Zo vul je de respectievelijk groene, rode en blauwe ringen in de Activiteit-app van je Apple Watch.

De vorderingen van de iCulture-redactie

Op de redactie blijkt voornamelijk het staandoel lastig te halen. Wil je dat je Apple Watch je eraan herinnert om te gaan staan, dan kun je dit instellen (of uitzetten) via onderstaande tip. Hierdoor geeft de Apple Watch om tien minuten voor het hele uur een melding als je nog niet voldoende gestaan hebt. Hierdoor komen wij elkaar al wandelend vaak tegen op de redactievloer.

Hieronder vind je de tussentijdse prestaties van zowel Jean-Paul, Gonny, Benjamin, Lars, Bas en Alex. Vooral Jean-Paul en Gonny gaan de goede kant op. Jean-Paul (links) en Gonny weten tot nu toe alle dagen van de uitdaging de ringen vol te maken.

De activiteitenringen van Jean-Paul met de Apple Watch. De activiteitenringen van Gonny met de Apple Watch.

Jean-Paul en Gonny

Benjamin (links) en Lars doen het een stuk minder goed. Vooral het staandoel blijkt lastig te halen, terwijl het bewegings- en trainingsdoel een fluitje van een cent blijkt.

De activiteitenringen van Benjamin met de Apple Watch. De activiteitenringen van Lars met de Apple Watch.

Benjamin en Lars

Tot slot zijn ook Bas (links) en Alex goed op weg, hoewel Alex er op zondag nogal met de pet naar gooit. Bas is het tot nu toe gelukt om net als Jean-Paul en Gonny alle dagen van de uitdaging vol te krijgen.

De activiteitenringen van Bas met de Apple Watch. De activiteitenringen van Alex met de Apple Watch.

Bas en Alex

Hoe gaat het bij jou?

Als jij meedoet met onze uitdaging, zijn wij benieuwd in hoeverre jij de activiteitenringen tot nu toe vol gekregen hebt. Laat je vorderingen blijken in een reactie hieronder, eventueel met bijbehorende screenshot. Doe jij het net zo goed als Jean-Paul, Gonny en Bas, of heb je de moed al opgegeven?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 januari 2016, 15:30
Categorie Achtergrond
Onderwerpen activiteit, apple watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.