AirPods Max in spacegrijs

Met korting: AirPods Max in spacegrijs voor nog geen 520 euro

Normaal betaal je voor de AirPods Max bij Apple 629 euro. Wie dat te duur vindt kan gelukkig ook goedkoper terecht. Amazon nu de spacegrijze AirPods Max afgeprijsd naar €518,19.

Deze deal kan zomaar weer voorbij zijn en er is ook niets bekend over voorraden, dus sla je slag als je altijd al de AirPods Max in spacegrijs had willen hebben. De prijzige Max is Apple’s eerste poging om een eigen over-ear hoofdtelefoon te maken. De oorschelpen zijn verwisselbaar, dus mocht je zat zijn van volledig grijs, dan kun je je AirPods Max opfleuren met oorkussens in de andere verkrijgbare kleuren. Daarvoor betaal je dan 70 euro per stuk.

Dit houdt de deal in:

  • Normale prijs bij Apple: 629 euro
  • Nu bij Amazon voor: naar €518,19
  • Korting: 18%
  • Je bespaart: 110,81 euro

Bestellen kan gewoon, maar het kan wel even duren voordat je geleverd krijgt aangezien de voorraad op het moment van schrijven op is. Dit kan echter elk moment weer veranderen. Datzelfde geldt voor de prijs, dus kijk goed voor je op bestellen klikt.

Toegegeven, het is nog steeds een vrij forse prijs, maar wie van plan was te kopen kan nu mooi profiteren. Bezorging is gratis, ongeacht of je Prime-lid bent.

AirPods Max magnetic

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 maart 2021, 17:41

AirPods Max

De AirPods Max is Apple's nieuwste high-end over-ear hoofdtelefoon. De AirPods Max heeft een hoofdband met een roestvrij stalen frame en afwerking van textiel. De oorschelpen zijn telescopisch verstelbaar. Op één oorschelp zit een Digital Crown om het geluid mee aan te passen en de muziek te bedienen. Ook zit er een knop op om te wisselen tussen ruisonderdrukking en transparantiemodus.

AirPods Max