Sony Reader vanaf december op iPhone

Sony gaat speciale Sony Reader-software uitbrengen op de iPhone en Android-toestellen. De app geeft toegang tot eerder gekochte boeken uit de Sony Reader Store.

sony reader appBen je van mening dat er nog niet genoeg aanbod is, als het gaat om boekenapplicaties voor de iPhone, dan kun je vanaf december ook bij Sony terecht. Sony is van plan om een Sony Reader-applicatie uit te brengen voor iPhone en Android. Over een iPad-versie wordt nog niet gesproken. Via de app krijg je toegang tot boeken die je in de Reader Store hebt gekocht. Ook kun je nieuwe boeken aanschaffen, lezen, van bookmarks en notities voorzien, tekst markeren en lettergrootte aanpassen. Sony brengt dankzij behoorlijk fanatieke promotie van Bol.com al een reeks succesvolle eReaders op de markt waarop je digitale boeken kunt lezen.


Voor het aanschaffen van boeken kan je dan ook gewoon terecht bij Nederlandse aanbieders, waaronder ebook.nl. In Sony’s eigen Reader Store zijn vooral Engelstalige boeken te vinden. Wat dat betreft biedt de Reader-applicatie niet veel extra’s ten opzichte van de bestaande, veelal Amerikaanse ebook-applicaties zoals die van Amazon, Barnes & Noble en Borders.

Meer info: Sony Reader Store

sony-reader

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.