Archief voor 'boeken'

Boeken leesdoelen

Zo stel je leesdoelen in voor de Boeken-app op iPhone en iPad

In de Boeken-app kun je leesdoelen instellen, zodat je op een speelse manier zorgt dat je vaker wat gaat lezen. Het is beschikbaar voor leesboeken en luisterboeken. Standaard staat je leesdoel ingesteld op 5 minuten, maar je kunt het ook opvoeren naar maar liefst 1440 minuten per dag!

iBooks
shutterstock_268593512

De beste vakantieboeken voor Apple-fans

Deze neem je mee op je iPhone of iPad

Zoek je een goed boek voor de vakantie en ben je gek op technologie, opvallende tech-persoonlijkheden en/of Apple? We zetten enkele meeslepende vakantieboeken voor je op een rijtje, die allemaal met Apple of de techwereld te maken hebben. Je kunt ze lezen als papieren boek, of meenemen als ebook op je iPhone of iPad.

Boeken · 8 reacties
Man met iPad en Apple Watch

Boeken met Adobe DRM lezen op je iPhone en iPad

eBooks met een Adobe DRM-beveiliging kun je op meerdere manieren lezen op je iPhone of iPad. Met de apps Adobe Digital Editions, Bluefire Reader, Kobo of de bol.com Kobo app zet je deze boeken op je iPhone of iPad, zodat je ze ook onderweg kunt lezen. In deze tip lees je hoe dit werkt.

Basisfuncties, iBooks
Macbook met een boek

Boeken maken in Pages: zo maak je je eigen boek met opmaak

Maak je eigen bestseller!

Heb je ambities om je eigen boek te schrijven? In Pages kan dat heel eenvoudig. Je kunt de boeken helemaal zelf vormgeven en vervolgens exporteren als ePub-bestand, zodat je de boeken op je iPhone of iPad kunt lezen. In dit artikel vertellen we hoe je een boek kunt maken in Pages en hoe je het aanpakt.

Documenten, Mac