Archief voor 'boeken'

Amazon Kindle 2022

Dit zijn de beste ereaders voor op vakantie

Boeken lezen doe je op een iPhone of iPad. Maar sommige mensen vinden het toch iets prettiger om er een speciale ereader voor aan te schaffen. Je hebt meerdere merken, waarvan we er vier bespreken: Amazon Kindle, Kobo, PocketBook en BOOX. Maar daarnaast zijn er nog veel meer manieren om ebooks te lezen.

Zo word je een iPad Pro

Bestel met korting: 'Zo word je een iPad Pro'

Haal meer uit je iPad met dit nieuwe boek van iCulture en Van Duuren Media. In dit Nederlandstalige boek ontdek je geavanceerde mogelijkheden van je iPad die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Gratis boeken lezen op je iPad

Zo kun je ebooks lezen op iPhone en iPad

Ebooks lezen op je iPhone en iPad kan op allerlei manieren: via Apple's Book Store, Amazon Kindle, Bol.com of andere aanbieders, vaak met DRM. Deze tip legt uit hoe het werkt en welke alternatieven je hebt.

Macbook met een boek

Boeken maken in Pages: zo maak je je eigen boek met opmaak

Heb je ambities om je eigen boek te schrijven? In Pages kan dat heel eenvoudig. Je kunt de boeken helemaal zelf vormgeven en vervolgens exporteren als ePub-bestand, zodat je de boeken op je iPhone of iPad kunt lezen. In dit artikel vertellen we hoe je een boek kunt maken in Pages en hoe je het aanpakt.

Vellum boeken maken

Zelf (digitale) boeken maken op de Mac: dit zijn je opties

Wil je zelf boeken maken op de Mac, dan heb je meerdere opties. Naast Adobe InDesign kun je ook Apple Pages, Calibre en andere diensten gebruiken. Bekijk welke optie voor het maken van boeken en ebooks het best bij jou past!

Boeken leesdoelen

Zo stel je leesdoelen in voor de Boeken-app op iPhone en iPad

In de Boeken-app kun je leesdoelen instellen, zodat je op een speelse manier zorgt dat je vaker wat gaat lezen. Het is beschikbaar voor leesboeken en luisterboeken. Standaard staat je leesdoel ingesteld op 5 minuten, maar je kunt het ook opvoeren naar maar liefst 1440 minuten per dag!