Instagram likes

Zo vind je Instagram-likes terug in de iPhone-app

In Instagram kun je kijken welke berichten en foto's je eerder hebt geliked. Het zit alleen wat verstopt, maar in deze tip leggen we je uit waar je je eerdere likes terugvindt.

Bij Instagram draait alles om het liken van foto’s en berichten. Als je foto niet genoeg likes krijgt, kan dat voor sommige mensen een enorme knauw in hun zelfvertrouwen betekenen. Maar hoe vind je berichten terug die je zelf hebt geliked? Dat zit in Instagram nogal verstopt, maar in deze tip leggen we uit hoe je ze toch kunt terugvinden.

Instagram likes

Instagram-likes terugvinden

In de loop der tijd heb je misschien wel bij honderden of zelfs duizenden Instagram-foto’s op het hartje geklikt. Krijg je opeens een hekel aan iemand, dan wil je die likes misschien weer intrekken. Of misschien ben je gewoon benieuwd bij welke foto’s je in het verleden op het hartje hebt getikt.

Instagram maakt niet direct duidelijk waar je die gelikete berichten kunt vinden. Het is misschien een verrassende plek, maar je vindt ze via de instellingen van de app.

  1. Open de Instagram-app op je iPhone.
  2. Tik rechtsonder op het accountpoppetje.
  3. Tik vervolgens rechtsboven op het tandrad om de instellingen te openen.
  4. Tik op Berichten die je leuk vindt.
  5. Je ziet nu alle berichten die je een hartje hebt gegeven.

Bovenin het scherm zie je de mogelijkheid om de berichten in een tijdlijn te bekijken, inclusief bijschrift en commentaar. Standaard zie je de foto’s in een raster van 3×4.

Instagram likes terugvinden

Andere likes bekijken in Instagram

Eventueel kun je op een foto tikken en het hartje weer weghalen, of door de reacties bladeren. Tik eventueel op het onderschrift ‘x vind ik leuks’ om te zien wie nog meer de foto heeft geliked. Heeft een foto veel likes gekregen dan kun je eventueel de zoekbalk bovenin gebruiken om op naam te zoeken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt april 2017
Categorieën Apps, Foto
Onderwerp instagram

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram