Herinnering als je in auto stapt

Herinnering krijgen als je in de auto stapt (of uitstapt)

Na het doen van de boodschappen stap je je auto in en rijd je naar huis. Thuis kom je erachter dat je vergeten bent om een pakketje van het postkantoor op te halen. In deze tip leggen we uit hoe je een herinnering kunt krijgen als je in of uit de auto stapt.

Herinnering op gewenste locatie
Je wist natuurlijk al dat je herinneringen kunt ontvangen op locaties. Je krijgt dan een melding als je op je werk of thuis aankomt, of als je een bepaalde locatie verlaat. Ook kun je herinneringen krijgen op een bepaald tijdstip.

Heb je een autoradio met een Bluetooth-functie, dan heb je nog meer mogelijkheden: je kunt een herinnering instellen wanneer je in of uit je auto stapt. Ondersteuning voor CarPlay is niet nodig.

Herinnering via Bluetooth autoradio

Locatie aangevenAls je een autoradio met Bluetooth-functie hebt kun je deze op een slimme manier gebruiken om meldingen te krijgen:

  1. Open de Herinneringen-app en druk op rechtsboven op het plusje (+).
  2. Tik in waar je aan herinnerd wilt worden.
  3. Zet de schakelaar van Toon op een locatie aan.
  4. Druk daaronder op Locatie en selecteer In de auto stappen of Uit de auto stappen.
  5. Druk dan linksboven op Details rechtsboven Gereed.

Wanneer je nu uit de auto stapt en de Bluetooth-verbinding met je auto wordt verbroken, krijg je een pushbericht met daarin je herinnering. Als je wilt weten wat je nog meer met de herinneringen-app kan doen, lees dan onze handleiding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt april 2018
Categorie Telefoonfuncties
Onderwerp herinneringen
Software iOS