Archief voor 'auto'

Vision Pro gastmodus

Minister: 'Vision Pro achter het stuur is strafbaar'

Je kon het al van verre zien aankomen: het in het verkeer gebruikmaken van mixed reality-brillen zoals de Vision Pro is in Nederland illegaal. Minister Harbers heeft er alvast een uitspraak over gedaan, om toekomstig gebruik te ontmoedigen.

· 4 reacties
Apple CarKey instellen.

Deze samenwerking geeft Apple CarKey een boost

De belangengroepen voor digitale autosleutels en ultra wideband werken samen aan een vervanger van de fysiek autosleutel. Apple biedt al Car Key aan in samenwerking met enkele autofabrikanten.

Mophie autohouder met MagSafe voor draadloos opladen, met verlengarm

iPhone in de auto: dit zijn nuttige accessoires

Gebruik je je iPhone vaak in de auto, dan is het handig om wat accessoires bij de hand te hebben. In deze gids vind je de beste en meest nuttige autohouders en andere iPhone-accessoires voor in de auto bij elkaar.

Mophie autohouder met MagSafe voor draadloos opladen, met verlengarm

De beste iPhone apps voor kilometerregistratie

Moet je zelf je kilometerregistratie bijhouden? Daarvoor kun je natuurlijk een Excel-bestand invullen, maar er zijn ook iPhone-apps die het makkelijker maken. We noemen ze in deze gids.

Apps voor goedkoop tanken: zo bespaar je meteen geld

Goedkoop tanken loont de moeite: je kunt al snel geld besparen als je inzicht hebt in de prijzen. Met de 9 (!) apps voor goedkoop tanken die we in deze gids bespreken, weet je precies of het de moeite loont om te rijden.