Archief voor 'auto'

BMW i Vision Dee concept car

[CES2023] BMW geeft een voorzetje op de Apple Car

· Is het de Apple Car? Nee! Er waren ooit geruchten dat Apple zou samenwerken met BMW om een gezamenlijke auto te ontwikkelen. Maar de autofabrikant slaat nu een eigen weg in met de BMW i Vision Dee en die heeft veel trekjes die aan de Apple Car doen denken.

Accessoires
BMW met CarPlay in systeem.

CarPlay: alles over Apple's software voor de auto

Functies, tips en nog veel meer

Met CarPlay kun je in de auto bellen, sms'en, muziek luisteren en met je iPhone navigeren. In dit overzichtsartikel lees je alles over de mogelijkheden en beschikbaarheid van CarPlay, met welke apps het werkt en lees je de beste CarPlay-tips.

Apps voor goedkoop tanken: zo bespaar je meteen geld

Goedkoop tanken loont de moeite: je kunt al snel geld besparen als je inzicht hebt in de prijzen. Met de 10 (!) apps voor goedkoop tanken die we in deze gids bespreken, weet je precies of het de moeite loont om te rijden.

Apps
Tesla Model X interieur

Tesla voegt Apple Music toe als officiële muziekdienst

Zo voeg je het toe

· Tesla heeft eindelijk Apple Music-ondersteuning toegevoegd aan het entertainmentsysteem. Je kan via het scherm in de auto muziek van Apple Music starten en bedienen. Er gingen al eerder geruchten dat dit eraan zat te komen.

Diensten
Apple Car concept uit 2021

Apple Car: dit is de status van Apple's autoplannen

Komt er nog een Apple Car?

Er gaan al geruime tijd geruchten over een zelfrijdende auto van Apple en in dit overzicht zetten we de huidige stand van zaken op een rijtje. De Apple Car wordt ontwikkeld door Project Titan, een geheim project binnen Apple. Wat is er al bekend over prijs en release?