Reacties voor: Review: Griffin Wave Case voor iPhone 3G

Review van de Griffin Wave Case, een hardcase voor de iPhone 3G, die met een ingenieuze golfconstructie in elkaar klikt.
Lees het complete artikel → Review: Griffin Wave Case voor iPhone 3G
13 reacties
 1. Ziet er mooi uit!

  Antwoord

 2. dat is dan van 6 naar 4 :o)

  Antwoord

 3. exclusief verzendkosten (pas op: bij Griffin kost dit tussen $70 tot $133!)

  In bladgouden papier verpakt?

  Antwoord

 4. Deze zin klopt niet zo zoals peterke ook al aan gaf 😛

  ‘Griffin bracht het originele aantal kleuren wel terug van vier naar zes:’

  Antwoord

 5. Ziet er wel mooi uit. Zou je deze nergens eerst kunnen ’testen’ soort dummy zien voordat je ze koopt. Heb er voor mijn 1g reeds 2 gekocht..goede reviews, maar vond ze erg tegenvallen toen ik ze thuis kreeg..
  Geen Mediamarkt die ze ook heeft ofzo? Bestellen via Iphoneclub vind ik daarna niet erg als het bevalt 😛

  Antwoord

 6. goede review, ook respect dat goedkopere prijzen van ‘de concurrent’ netjes vermeld worden. Dat maakt net het verschil waarom ik op IphoneClub wel de moeite neem om een review te lezen.

  Ik wacht echter nog op een meer rubber achtige case.

  Antwoord

 7. heb hem bij mediamarkt (België) gehaald….heb wel een plakbeschermfolie aangebracht want de folie die erbij zit is niet zo mooi (zijn constant vlekken tussen scherm en folie) voor de rest zit hij uitstekend en hij heeft een goede grip

  Antwoord

 8. Uhm, die eerste fabrikant link naar Griffin gaat niet naar de juiste Griffin (griffin.com in plaats van Griffintechnology.com)

  Antwoord

 9. Weet iemand of de phone nog in de dock (3G model) past als hij in de case zit?

  Antwoord

 10. ik vind dat deze case zelf een half puntje extra verdiend, voor de absolute krasveiligheid ! Ik heb ook een capsulerebel gehad, en die heeft een pak krasjes veroorzaakt aan de chrome aan de onderkant van m’n iPhone !

  nouja 🙂 niet van zo’n groot belang, maar wou het toch even melden, deze case is de allerbeste die ik tot nu toe heb gehad, en ik heb er al genoeg gehad 🙂

  Antwoord

 11. Hmm,
  zojuist deze case gekocht bij een Premium Apple Reseller, voor 19,95, prima prijsje lijkt me!
  Het is mijn eerste hoesje, en ik heb ‘m zojuist om de iPhone heen gedaan, zit er gelikt uit! Wel lijk het net of alles net niet aansluit op de achterkant, en vind ik de bellen tussen screenprotector en scherm erg lelijk, iemand hier een oplossing voor?

  Antwoord

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.