The Smart Ones

The Smart Ones #8: De sterfelijkheid van je smartphone

Podcast van BNR, Androidworld en iCulture
In aflevering 8 van The Smart Ones praten we erover hoe lang een smartphone eigenlijk moet meegaan. Hoe lang moet een fabrikant nieuwe functies en beveiligingsupdates blijven aanbieden? En hoe duur is zo'n update eigenlijk?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De achtste aflevering van The Smart Ones staat online. In de podcast van BNR, iCulture en Androidworld praten we elke week over ontwikkelingen in tech, met vaste rubrieken zoals het nieuws van de week, de review en een thema, waar we wat dieper op in gaan.

#8: De sterfelijkheid van je smartphone

Hoe trouw je telefoon ook is, op een dag moet ‘ie worden vervangen. Maar wanneer? Daar verschillen consumenten en fabrikanten nogal van mening over. Deze week in The Smart Ones alles over de levensduur van je hardware, hoe lang je recht hebt op updates, en of dat eerlijk is of niet.


The Smart Ones is de podcast van BNR, Androidworld en iCulture. Elke week nieuws, reviews en antwoord op de belangrijkste vragen op het gebied van smartphones, wearables en alle aanverwante techzaken. Met Connor Clerx (@connorclerx, BNR), Gonny van der Zwaag (@gonny, iCulture) en Dimitry Vleugel (@dim, Androidworld).

Hier kun je The Smart Ones beluisteren

Deze podcast is te beluisteren in je favoriete podcastspeler, zoek op ‘The Smart Ones’.

The Smart Ones

The Smart Ones is een initiatief van BNR, iCulture en Androidworld en wordt mogelijk gemaakt door BLOX. Download nu de gratis app, gebruik vouchercode ICULTURE en krijg als nieuwe gebruiker direct 10 euro cadeau!

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.