The Smart Ones

The Smart Ones #1: Is er nog ruimte voor innovatie?

Podcast van BNR, Androidworld en iCulture
In aflevering 1 van The Smart Ones bespreken we hoe smartphone-fabrikanten nog innovatief kunnen zijn. Op welke punten valt er nog te verbeteren?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De allereerste aflevering van The Smart Ones staat online. In de podcast van BNR, iCulture en Androidworld praten we elke week over ontwikkelingen in tech, met vaste rubrieken zoals het nieuws van de week, de review en een thema, waar we wat dieper op in gaan.

#1 Is er nog ruimte voor innovatie?

We kunnen er niet omheen: smartphones zijn een beetje saai geworden. Waar een paar jaar geleden de revolutionaire ontwerpen en functies je om de oren vlogen, is het nu een beetje opgedroogd. Waar is er nog ruimte voor innovatie? En is het eigenlijk erg, dat de smartphone wat saaier is geworden? Dat en meer in aflevering 1 van The Smart Ones.


The Smart Ones is de podcast van BNR, Androidworld en iCulture. Elke week nieuws, reviews en antwoord op de belangrijkste vragen op het gebied van smartphones, wearables en alle aanverwante techzaken. Met Connor Clerx (@connorclerx, BNR), Gonny van der Zwaag (@gonny, iCulture) en Dimitry Vleugel (@dim, Androidworld).

Hier kun je The Smart Ones beluisteren

Deze podcast is te beluisteren in je favoriete podcastspeler, zoek op ‘The Smart Ones’.

The Smart Ones

The Smart Ones is een initiatief van BNR, iCulture en Androidworld.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.