The Smart Ones

The Smart Ones #9: De hel die Black Friday heet

Podcast van BNR, Androidworld en iCulture
In aflevering 9 van The Smart Ones praten we over Black Friday. Wie betaalt eigenlijk de kosten van al die koopjes, de winkeliers of de fabrikanten? En wie wordt er eigenlijk beter van?

De negende aflevering van The Smart Ones staat online. In de podcast van BNR, iCulture en Androidworld praten we elke week over ontwikkelingen in tech, met vaste rubrieken zoals het nieuws van de week, de review en een thema, waar we wat dieper op in gaan.

#9: De hel die Black Friday heet

Vandaag is het Black Friday! Gisteren was het Black Friday, morgen is het black Friday, misschien is het wel voor altijd Black Friday. Wie weet! Hoe dan ook, de Amerikaanse steroïdenneef van het V&D Prijzencircus is wederom geland in de Nederlandse winkelstraten, en vooral ook online. We duiken in de mechanismen achter de kortingen van Black Friday. Wie wint, wie verliest, en hoe lang blijven we dit nog doen?


The Smart Ones is de podcast van BNR, Androidworld en iCulture. Elke week nieuws, reviews en antwoord op de belangrijkste vragen op het gebied van smartphones, wearables en alle aanverwante techzaken. Met Connor Clerx (@connorclerx, BNR), Gonny van der Zwaag (@gonny, iCulture) en Dimitry Vleugel (@dim, Androidworld).

Hier kun je The Smart Ones beluisteren

Deze podcast is te beluisteren in je favoriete podcastspeler, zoek op ‘The Smart Ones’.

The Smart Ones

The Smart Ones is een initiatief van BNR, iCulture en Androidworld en wordt mogelijk gemaakt door BLOX. Download nu de gratis app, gebruik vouchercode ICULTURE en krijg als nieuwe gebruiker direct 10 euro cadeau!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.