Windows 10X Mac

Reacties voor: Ontwikkelaar installeert Windows 10X dual-screen op MacBook

Microsoft heeft een Windows 10X emulator uitgebracht, waarmee ontwikkelaars kunnen kijken hoe het besturingssysteem werkt op computers met dubbele schermen. Het lukt echter ook om het te installeren op een MacBook.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -
4 reacties
  1. Waarom zou je in godsnaam Windows willen draaien op je Macs. Niet te geloven dit!!

  2. @Patrik: 👍😂😂

  3. Origineel geplaatst door fref
    @Patrik: Waarom zou ik in godsnaam meer dan 1000 euro uitgeven voor een laptop die de hardware heeft van een 400 euro Windows machine…… Vanwege Mac OS? hahahahahahahahaha en dan krijg je nog gesoldeerde componenten en een slecht toetsenbord er gratis bij, lol

    Omdat mijn MBP na 10 jaar nog als een malle draait!! Dat doet geen enkele Windows meuk laptop na. Die is zo traag als dikke stront door een trechter na 2 jaar. Dus zonde van je geld. Dus is mijn MBP veel goedkoper dan een gewone laptop. Als je er maar op past.

  4. Je leest dit artikel, ziet dat er 3 reacties zijn en je voorspelt meteen al de ‘Waarom zou je in godsnaam……’ reacties…. Hoe voorspelbaar. Maar ook, hoe kinderachtig. Er zijn zoveel redenen te verzinnen. Ik bezit bv specialistische software die alleen voor Windows is uitgebracht. Dan kan zoiets erg handig zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.