Reacties voor: Tiener maakt iMessage geschikt voor Android

De 16-jarige ontwikkelaar Roman Scott heeft een iMessage-app voor Android gemaakt. Maar je kunt 'm niet zomaar gebruiken.
Lees het complete artikel → Tiener maakt iMessage geschikt voor Android
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Apple kennende zal dit binnen nu en een paar weken worden geblokkeerd. Sta er wel versteld van dat een 16-jarige dit allemaal heeft ontwikkeld.

  2. Think different…

  3. Dan moet je mac wel aanstaan als je op verlof zijt of het werk niet pffffffff weg met die rommel en koop een iphone he

  4. @Milan: Benieuwd hoe ze dit willen tegenhouden omdat je eigenlijk alles op je mac kan installeren wat je wil.

  5. Ah zoiets had ik vroeger ook voor MSN. Handig doorgaan op smartphone als je in gesprek bent met iemand. Desktop stuurde de berichten door. Simpele oplossing 😊

    @Milan veel programmeurs beginnen jong. Ik zelf had ook al wat ervaring rond die leeftijd. Niks bijzonders in mijn ogen. 😊

  6. Die heeft een mooi visitekaartje van zichzelf afgegeven… Apple of Google zullen hem nu een baan aanbieden.

  7. Hoe voor de hand ligt het dat iemand met een Mac een Android toestel heeft?🤔

  8. Origineel geplaatst door Peter
    Dan moet je mac wel aanstaan als je op verlof zijt of het werk niet pffffffff weg met die rommel en koop een iphone he

    Sommige mensen willen zelf kiezen ipv het Apple kokertje

  9. Origineel geplaatst door William
    Die heeft een mooi visitekaartje van zichzelf afgegeven… Apple of Google zullen hem nu een baan aanbieden.

    Bwa, het enige dat er gebeurd is dat de app een chatberichtje naar de bijhorend app op de desktop stuurt (helemaal niet zo bijzonder) die dan op zijn beurt doet alsof een persoon via de desktop een iMessage berichtje stuurt (ook al niet bijzonder, kan met een heel erg simpel AppleScript ), toch?

    Ik vrees dat Google en Apple niet echt in de rij staan voor iemand aan te nemen die dit kan.

  10. Ik zou echt heel graag iMessage als standaard berichtendienst willen gebruiken. Niet alleen omdat ik het handiger vind maar vooral wegens het strakke vormgegeven design. Het is zo simpel en minimaal.

    Iedereen gebruikt WhatsApp en hoewel ik WhatsApp geen vervelende dienst vind, vind ik het toch iets te extra. Vooral nu je ook een Snapchat-achtige functie hebt als ‘Status’. Geef mij maar iMessage.

    Hopelijk brengt Apple ooit iMessage uit voor Android-gebruikers zodat de dienst ook in Nederland massaal kan worden gebruikt in plaats van WhatsApp. Want op dit moment gebruikt niemand het in mijn omgeving, wat ik oprecht jammer vind. Want de een heeft een iPhone en de ander een Android.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.