HiRise Pro op het bureau

Met de HiRise Pro zet je je iMac op een voetstuk

Met de HiRise Pro zet je de iMac (Pro) op een voetstuk. Deze bureauhouder van metaal maakt je iMac 9 cm hoger en bevat opbergruimte voor kabels en harddisks.

HiRise Pro op het bureau

Twelve South heeft een nieuw accessoire voor de Mac uitgebracht: De HiRise Pro waarmee je je iMac op een verhoging kunt zetten. De uitvoering in de kleur gunmetal steel is speciaal bedoeld voor de spacegrijze iMac Pro, die op 14 december in de verkoop gaat.

HiRise Pro voor je iMac

Zelfs als je niet van plan bent om duizenden euro’s uit te geven aan een iMac Pro kan dit toch een mooi bureau-accessoire zijn. Het is de opvolger van de al langer bestaande HiRise-bureauhouders, waarmee je je scherm iets hoger kunt plaatsen. Je kunt het ook gebruiken met een zilverkleurige iMac of met externe beeldschermen, als de voet maar niet breder dan 25 cm is.

De HiRise Pro verhoogt je iMac met 9 cm, zodat je prettiger het scherm kunt aflezen zonder een pak printerpapier of een sixpack cola eronder te hoeven leggen. De bovenkant van de HiRise Pro is bekleed met leder, zodat je je iPhone en andere kleine spulletjes erop kunt leggen zonder kans op krassen.

HiRise Pro met iMac

De HiRise Pro heeft meer opbergruimte dan eerdere modellen. Het rooster aan de voorkant wordt op z’n plek gehouden met magneten en is aan de ene kant gemaakt van gunmetal-metaal en heeft aan de andere kant een walnoothouten bekleding. Binnenin vind je opbergruimte voor harddisks, docks en kabels. De kabels van de iMac zijn aan de achterkant mooi weggewerkt:

HiRise Pro achterkant

De HiRise Pro is verkrijgbaar via de fabrikant en op korte termijn ook via Nederlandse webwinkels. Je betaalt in de VS $150; reken in Europa op €170 (bijvoorbeeld via Amazon). Hieronder zie je de houder met een MacBook Pro en een UltraFine-scherm, waar de voet ook geschikt voor is.

HiRise Pro met MacBook Pro en UltraFine-display

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 december 2017, 18:06
Categorieën Accessoires, Mac & macOS
Onderwerpen bureau, imac pro, twelve south

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.