iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 12 december 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 12 december 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture: VandaagTerwijl voetgangers en fietsers over de weg glibberden en het openbaar vervoer nog op diverse plekken ontregeld was, kluunden wij naar iCulture HQ om jullie op de hoogte te houden van het laatste Apple-nieuws. Zo weten we nu officieel dat de iMac Pro op 14 december in de Apple Store te krijgen is (nou ja, krijgen… er hangt wel een fors prijskaartje aan). Ook helpen we je de bus in met een lijst met de beste openbaar vervoer-apps en helpen we je oude iPhone-backups verwijderen. We gaan op de Apple Watch babbelen tegen Siri en kijken we naar een tool van Google om je iDevice te hacken. Dat en nog veel meer lees je in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

https://www.youtube.com/watch?v=KWE-w4Z7ZJg

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Instagram (Gratis + IAP, iPhone, iOS 15.0+) - Met Instagram kun je nu specifieke hashtags volgen.
  • X (Gratis + IAP, iPhone/iPad/TV, iOS 15.0+) - Twitter laat gebruikers meerdere tweets in een thread samenvoegen en in één keer versturen.
  • Things 3 (€9,99, iPhone/Watch, iOS 12.1+) - Things laat je nu taken e-mailen naar je todolijst.
  • Uber - Vraag een rit aan (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - In Nederland vanaf nu ook de mogelijkheid om fooien te geven aan taxichauffeurs.
  • Drops: Taal Leer Spelletjes (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 12.4+) - Met de Drops-app kun je nieuwe talen leren, maar de in-app aankopen zijn bizar duur.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.