Apple Watch Series 2 surfen in een reclame.

Surfen en fietsen met Apple Watch Series 2 in nieuwe kerstreclames

Apple heeft twee nieuwe reclamespots uitgebracht, waarin de Apple Watch Series 2 centraal staat. De spotjes benadrukken dat de nieuwe Apple Watch voor actieve gebruikers die bijvoorbeeld surfen of fietsen een ideaal kerstcadeau is.

Apple Watch Series 2 surfen in een reclame.
Apple heeft twee nieuwe reclamespots uitgebracht waarin de Apple Watch Series 2 centraal staat. Net als in de eerdere filmpjes over spelen, dansen, rennen en uitgaan richt het bedrijf zich hiermee op de actieve, sportieve mens die nog een cadeau voor de kerstdagen zoekt. Met beide filmpjes wil Apple laten zien dat de Apple Watch een ideaal kerstcadeau is, in het bijzonder voor de sportieve gebruiker.

Go Surf

De nieuwe reclamespots zijn beide 10 seconden lang en bouwen voort op hetzelfde thema als de vorige: ‘The gift of go’. Met andere woorden: De Apple Watch Series 2 is een geschikt kerstcadeau voor mensen die graag buiten zijn. In het eerste filmpje staat de Apple Watch als surfaccessoire centraal. We zien de gebruiker de Apple Watch uitpakken en vervolgens verdwijnt de Apple Watch met de nieuwe gebruiker onder water om te benadrukken dat de nieuwe Apple Watch waterdicht is.

Go Ride

In het tweede filmpje, getiteld ‘Go Ride’ zien we eerst weer een uitpaksessie gevolgd door een persoon die een iMessage-bericht krijgt om te gaan fietsen. De hoofdpersoon zien we vervolgens samen met vrienden in het donker op straat en kriskras tussen rijdende auto’s door fietsen. Het is iets minder duidelijk wat Apple hiermee wil zeggen. We zien in het filmpje alleen de Apple Watch gebruikt worden voor iMessage, maar in de rest van de scène zit de Apple Watch gewoon om de pols van de gebruiker.

Ben je geïnspireerd geraakt door deze reclamespotjes, dan kun je op onze pagina Apple Watch kopen meer over de mogelijkheden zien. Of kijk meteen in de Apple Store voor het aanbod. Heb je nog moeite met kiezen, dan helpen we je ook daarbij.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 december 2016, 10:15
Categorie iDevices
Onderwerpen apple watch, reclamespot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.