Surfen en fietsen met Apple Watch Series 2 in nieuwe kerstreclames

Apple heeft twee nieuwe reclamespots uitgebracht, waarin de Apple Watch Series 2 centraal staat. De spotjes benadrukken dat de nieuwe Apple Watch voor actieve gebruikers die bijvoorbeeld surfen of fietsen een ideaal kerstcadeau is.

Apple Watch Series 2 surfen in een reclame.
Apple heeft twee nieuwe reclamespots uitgebracht waarin de Apple Watch Series 2 centraal staat. Net als in de eerdere filmpjes over spelen, dansen, rennen en uitgaan richt het bedrijf zich hiermee op de actieve, sportieve mens die nog een cadeau voor de kerstdagen zoekt. Met beide filmpjes wil Apple laten zien dat de Apple Watch een ideaal kerstcadeau is, in het bijzonder voor de sportieve gebruiker.

Bekijk ook

Apple vindt de Apple Watch Series 2 een prima kerstcadeau

Apple heeft vier nieuwe reclamespots uitgebracht, waarin de Apple Watch 2 wordt uitgepakt. We zien allerlei toepassingen van de smartwatch, zoals betalen en sporten.

Go Surf

De nieuwe reclamespots zijn beide 10 seconden lang en bouwen voort op hetzelfde thema als de vorige: ‘The gift of go’. Met andere woorden: De Apple Watch Series 2 is een geschikt kerstcadeau voor mensen die graag buiten zijn. In het eerste filmpje staat de Apple Watch als surfaccessoire centraal. We zien de gebruiker de Apple Watch uitpakken en vervolgens verdwijnt de Apple Watch met de nieuwe gebruiker onder water om te benadrukken dat de nieuwe Apple Watch waterdicht is.

https://youtu.be/psB_xPkJqYQ

Go Ride

In het tweede filmpje, getiteld ‘Go Ride’ zien we eerst weer een uitpaksessie gevolgd door een persoon die een iMessage-bericht krijgt om te gaan fietsen. De hoofdpersoon zien we vervolgens samen met vrienden in het donker op straat en kriskras tussen rijdende auto’s door fietsen. Het is iets minder duidelijk wat Apple hiermee wil zeggen. We zien in het filmpje alleen de Apple Watch gebruikt worden voor iMessage, maar in de rest van de scène zit de Apple Watch gewoon om de pols van de gebruiker.

https://youtu.be/SJxnxSrXo5Q

Ben je geïnspireerd geraakt door deze reclamespotjes, dan kun je op onze pagina Apple Watch kopen meer over de mogelijkheden zien. Of kijk meteen in de Apple Store voor het aanbod. Heb je nog moeite met kiezen, dan helpen we je ook daarbij.

https://www.iculture.nl/apple-watch-kopen/

Bekijk ook

Welke Apple Watch past het beste bij jou?

Keuzes maken, het valt niet mee bij de Apple Watch. Je hebt namelijk keuze uit honderden combinaties van horlogekast en bandje. Wij helpen je bij het kiezen van de Apple Watch die het beste bij jou past.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.