Lara-Croft-GO-Puzzel

Leuk voor de donkere dagen: Lara Croft GO, Hitman GO en Deus Ex GO nu op Apple TV

Zoek je nog wat leuk vermaak voor de komende donkere dagen, dan is er goed nieuws. De hooggewaardeerde games Lara Croft GO, Deus Ex GO en Hitman GO zijn nu ook te spelen op je televisie dankzij de Apple TV-versies.

Drie veelgeprezen iOS-games zijn vanaf nu speelbaar op het grote scherm via de nieuwste Apple TV. Ontwikkelaar Squire-Enix heeft namelijk de drie games uit de GO-serie een update gegeven, zodat je ze kunt spelen op je Apple TV. Het gaat om Lara Croft GO, Hitman GO en de meest recente game Deus Ex GO.

Prachtige GO-games nu op de Apple TV

De GO-games van Square-Enix zijn hooggewaardeerde games in bestaande en bekende reeksen. Een kenmerkend aspect van de games is dat ze er zeer uniek uit zien, maar wel de sfeer behouden van de originele spelseries. Elke game speelt zich namelijk af in het universum van de desbetreffende gamereeks, maar in de setting van een bordspel. Zo loop je in Lara Croft GO door de jungle, klim en klauter je tegen muren en versla je slangen en ander ongedierte, terwijl je puzzels oplost om verder te gaan. In Hitman GO stap je in de schoenen van sluipmoordenaar. Hoewel Hitman GO in dezelfde stijl vormgegeven is als Lara Croft GO, is het spel wel een stuk strakker en past het meer bij de originele Hitman-games.

Deus EX GO – Puzzle Challenge is het nieuwste deel in deze GO-serie en speelt zich af in de shooterreeks Deus EX. Los puzzels op door computers te hacken en vijanden om te leggen, terwijl je je uitrusting uitbreid met allerlei futuristische tools. Deus EX GO – Puzzle Challenge heeft ook een Puzzle Maker-stand, waarin je je eigen puzzels kunt maken en meteen kunt delen met de wereld.

Alle drie de games waren al speelbaar op de iPhone en iPad, maar zijn nu ook helemaal geoptimaliseerd voor de Apple TV. De games op de Apple TV hebben geen ondersteuning voor een externe gamecontroller, maar aangezien de games eigenlijk gemaakt zijn voor de iPhone en iPad, moet spelen met de Siri Remote geen probleem zijn. Elke game los kost €1,99, maar de games zijn ook bij elkaar te kopen in een extra voordelige bundel voor €4,99. Koop je ze via je iPhone of iPad, dan verschijnen ze vanzelf in het aankopenoverzicht op je Apple TV. Ook als je de games al eerder aangeschaft hebt, kun je ze eenvoudig gratis binnenhalen en spelen op je televisie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 december 2016, 11:45
Categorie Apps
Onderwerpen apple tv, deus ex, lara croft, square enix

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.