Leuk voor de donkere dagen: Lara Croft GO, Hitman GO en Deus Ex GO nu op Apple TV

Zoek je nog wat leuk vermaak voor de komende donkere dagen, dan is er goed nieuws. De hooggewaardeerde games Lara Croft GO, Deus Ex GO en Hitman GO zijn nu ook te spelen op je televisie dankzij de Apple TV-versies.

Drie veelgeprezen iOS-games zijn vanaf nu speelbaar op het grote scherm via de nieuwste Apple TV. Ontwikkelaar Squire-Enix heeft namelijk de drie games uit de GO-serie een update gegeven, zodat je ze kunt spelen op je Apple TV. Het gaat om Lara Croft GO, Hitman GO en de meest recente game Deus Ex GO.

Prachtige GO-games nu op de Apple TV

De GO-games van Square-Enix zijn hooggewaardeerde games in bestaande en bekende reeksen. Een kenmerkend aspect van de games is dat ze er zeer uniek uit zien, maar wel de sfeer behouden van de originele spelseries. Elke game speelt zich namelijk af in het universum van de desbetreffende gamereeks, maar in de setting van een bordspel. Zo loop je in Lara Croft GO door de jungle, klim en klauter je tegen muren en versla je slangen en ander ongedierte, terwijl je puzzels oplost om verder te gaan. In Hitman GO stap je in de schoenen van sluipmoordenaar. Hoewel Hitman GO in dezelfde stijl vormgegeven is als Lara Croft GO, is het spel wel een stuk strakker en past het meer bij de originele Hitman-games.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Deus EX GO – Puzzle Challenge is het nieuwste deel in deze GO-serie en speelt zich af in de shooterreeks Deus EX. Los puzzels op door computers te hacken en vijanden om te leggen, terwijl je je uitrusting uitbreid met allerlei futuristische tools. Deus EX GO – Puzzle Challenge heeft ook een Puzzle Maker-stand, waarin je je eigen puzzels kunt maken en meteen kunt delen met de wereld.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Alle drie de games waren al speelbaar op de iPhone en iPad, maar zijn nu ook helemaal geoptimaliseerd voor de Apple TV. De games op de Apple TV hebben geen ondersteuning voor een externe gamecontroller, maar aangezien de games eigenlijk gemaakt zijn voor de iPhone en iPad, moet spelen met de Siri Remote geen probleem zijn. Elke game los kost €1,99, maar de games zijn ook bij elkaar te kopen in een extra voordelige bundel voor €4,99. Koop je ze via je iPhone of iPad, dan verschijnen ze vanzelf in het aankopenoverzicht op je Apple TV. Ook als je de games al eerder aangeschaft hebt, kun je ze eenvoudig gratis binnenhalen en spelen op je televisie.

Bekijk ook

Review: Hitman GO - huurmoordenaar met stijl op iPad en iPhone

Hitman GO voor iPhone en iPad is een stijlvol bordspel waarin je koffertjes pakt en doelwitten omlegt met huurmoordenaar Agent 47.
Bekijk ook

Lara Croft GO: prachtige avonturengame met fijne besturing

Lara Croft GO is een prachtige puzzelgame speciaal gemaakt voor touchscreens. Los puzzels op, verken omgevingen en versla eindbazen in deze iOS-game.

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.