Apple vindt de Apple Watch Series 2 een prima kerstcadeau

Apple heeft vier nieuwe reclamespots uitgebracht, waarin de Apple Watch 2 wordt uitgepakt. We zien allerlei toepassingen van de smartwatch, zoals betalen en sporten.

Apple The Gift-reclamespot

Apple heeft vlak voor de feestdagen nog snel wat nieuwe reclamespotjes uitgebracht. Die moeten je aansporen om nog snel een Apple Watch Series 2 te kopen als kerstcadeau. De spotjes zijn bedoeld voor de televisie en tonen functies zoals GPS-tracking en betalen met Apple Pay.

Go Out

De spotjes zijn elk 10 tot 15 seconden lang en tonen iemand die de Apple Watch uitpakt. Ondertussen schuift de slogan ‘The Gift of Go’ over het scherm. Eén van de spotjes laat de waterbestendigheid en de iMessage-functies van de Apple Watch zien, terwijl de hoofdpersoon in de regen een taxi probeert aan te houden. Ondertussen luister je naar ‘Informal Sector Parade (Thornato Remix)’ door Filastine.

https://www.youtube.com/watch?v=hCDjVhtodRQ

We volgen de man, die op weg lijkt naar een afspraakje, terwijl hij zich een weg baant door de stad. Onderweg koopt hij nog een bosje bloemen met Apple Pay. De Apple Watch adviseert de man ondertussen om het rustiger aan te doen met wat ademhalingsoefeningen.

https://www.iculture.nl/apple-watch-kopen/

Go Play

In het spotje ‘Go Play’ luisteren we naar ‘Realligator’ van Magnus the Magnus. Een vrouw pakt haar Apple Watch uit en gaat naar buiten voor een potje straatvoetbal. Ze valt op de grond en vindt dat een prima moment om eens haar voortgang te bekijken in de Activiteit-app. Omdat ze genoeg bewogen heeft scoort ze nog even een doelpunt en slaakt een kreet van geluk.

https://www.youtube.com/watch?v=-gnL9cHPqzw

Go Dance en Go Run

In het kortere filmpje Go Dance zien we in slechts 10 seconden hoe iemand een Apple Watch uitpakt en met vrienden lekker gaat dansen in een dansstudio. Ondertussen is ‘Backwardz” van Junglebae te horen.

https://www.youtube.com/watch?v=LIezs029Tno

Er is ook nog een spotje over de Apple Watch Nike+, de speciale uitvoering voor sporters. In het spotje zien we de slogan “Are we running today?” die je als gebruiker ook in beeld krijgt. Uiteraard gaan we een stukje rennen, op het nummer ‘Tennies’ van Tkay Maidza. Een Apple Watch-gebruiker rent door de stad, door het centrum en achterafstraatjes, langs een luchthaven en door een park. Aan het eind heeft hij meer van 5 kilometer gelopen en dat meet de Apple Watch Series 2 natuurlijk perfect dankzij de ingebouwde GPS.

https://www.youtube.com/watch?v=4F86xEW3ojw

Ben je geïnspireerd geraakt door deze reclamespotjes, dan kun je op onze pagina Apple Watch kopen meer over de mogelijkheden zien. Of kijk meteen in de Apple Store voor het aanbod. Heb je nog moeite met kiezen, dan helpen we je ook daarbij.

https://www.iculture.nl/apple-watch-kopen/

Bekijk ook

Welke Apple Watch past het beste bij jou?

Keuzes maken, het valt niet mee bij de Apple Watch. Je hebt namelijk keuze uit honderden combinaties van horlogekast en bandje. Wij helpen je bij het kiezen van de Apple Watch die het beste bij jou past.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 31 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.