Studentenbaantje: Apple Music-ambassadeur, in ruil voor 3 maanden gratis luisteren

Apple schakelt studenten in als Apple Music-ambassadeurs op Twitter. Zij tweeten reclame en verdienen er 3 maanden Apple Music mee.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Zoek je voor de zomer nog een leuk studentenbaantje, dat nauwelijks moeite kost en bijna niets oplevert? Dan heeft Apple een klus voor je. Ze schakelen studenten in als Apple Music-ambassadeurs. In ruil voor dagelijkse reclametweets via je persoonlijke account krijg je 3 maanden gratis luistergenot.

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Studenten als Apple Music-ambassadeurs

Vanaf donderdag is Apple Music gestart met de nieuwe promotie op Twitter. Ze gebruiken de hashtag #MusicForEveryMinute. De studenten kondigden van tevoren aan dat ze officieel Apple Music-ambassadeur zijn geworden en zullen tweeten over Apple’s aanbod om de dienst 3 maanden gratis te proberen. Zelf krijgen ze ook 3 maanden gratis toegang tot Apple Music en daarmee besparen ze €15. Voor studenten kost de muziekdienst namelijk maar €4,99 per maand. De deelnemers worden geselecteerd via ‘Social Chain’; een extern marketingbureau.

https://www.iculture.nl/nieuws/apple-music-studentenkorting-nederland-belgie/

In Nederland en België is de studentenkorting al sinds november 2016 ingevoerd, waarbij je voor half geld luistert naar het complete aanbod. De tweets zijn tot nu toe vooral afkomstig van Britse studenten. Zij moeten een roze reclamebanner twitteren, waarop de boodschap van de campagne te zien is: 3 maanden gratis proberen. Ook beloven de studenten dat ze zullen tweeten over “exclusieve gratis trials” tijdens de campagne, maar het is nog onduidelijk wat er exclusief aan is.

Sinds de campagne van start ging is de hashtag #MusicForEveryMinute trending geworden op Twitter, met als gevolg dat artiesten en eBay-verkopers het ook zijn gaan gebruiken om hun spullen te promoten.

https://twitter.com/matt_gordon17/status/842596148082753537

Apple Music heeft meer dan 20 miljoen abonnees, ongeveer de helft van de 50 miljoen betalende gebruikers die Spotify heeft.

Apple Music

Apple Music is de betaalde muziekdienst van Apple. Vind het antwoord op veelgestelde vragen in onze Apple Music FAQ of neem meteen een abonnement! Apple Music biedt een catalogus van tientallen miljoenen nummers die je onbeperkt kan afspelen voor een vast bedrag per maand. Veel muziek is ook in lossless kwaliteit beschikbaar, evenals in ruimtelijke audio dankzij Dolby Atmos. Een speciale variant is Apple Music Classical, dat speciaal gericht is op klassieke muziek. Een abonnement op Apple Music is rechtstreeks af te sluiten bij Apple en is ook onderdeel van Apple One.

Apple Music

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.