Reacties voor: Wat ziet er beter uit: een rode iPhone 7 met wit of zwart frontje?

Had Apple de iPhone 7 (PRODUCT)RED niet beter met een zwart frontje kunnen uitbrengen? Er wordt inmiddels flink geknutseld om het frontje van de rode iPhone 7 te verwisselen.

Reacties: 24 reacties

  1. Zwart 😃

  2. Voordeel van wit vind ik dat het meer een geheel met de interface is.

    Voordeel van zwart dat de telefoon zelf mooier is.

    Vond wit zwaarder wegen maar zit er vaak over na te denken.

  3. Ik snap de keuze van Apple niet met dat witte frontje. Zonder onderzoek maar wat gedaan lijkt het. Zonde. Zwart is gewoon veel mooier.
    Enige voordeel van wit front is dat dat misschien wat exclusiever uutziet.

  4. Afgezien van de kleur rood, geeft Apple er ook een betekenis aan mee. Nu heb ik mijn Apple producten zoveel mogelijk rood want ik vind het een mooier kleur. Maar voor bescherming doe ik er altijd een mooi hoesje omheen en dan zie je er ( bijna ) niets meer van. Dus ik pleit voor een ROOD frontje!

  5. @Rolf koot: Kijk eens bij Dbrand. Daar kun je gewoon een rode skin voor de voorkant bestellen. Ik heb gisteren zelf een rode skin voor mijn iPhone 7 besteld. (En in impuls ook voor mijn Macbook)

  6. Waarom niet mat grijs? Beter dan wit of zwart.

  7. Zolang je je druk kunt maken om welke kleur het frontje van je mobiele telefoon zou moeten hebben, kun je toch wel stellen dat je een redelijk welvarend leven hebt…

  8. Ik zie serieus nooit iemand met een iPhone zonder hoesje. Dus snap het punt van een gekleurde achterkant überhaupt niet.

  9. Apple heeft jaren al zo gedaan.

    Zwart iPhone krijgt een zwarte display en alle andere kleuren krijgen wit.

  10. Rood frontje.
    *drops the mike*

  11. Ik vind het beide er niet uitzien!

  12. Geen van beide. Vindt rood niet mooi.

  13. Sinds ik de mockup met zwart frontje gezien heb zou ik die met wit frontje niet eens meer willen kopen.

    Ik vind het persoonlijk een ontzettende misser dat ze niet voor een zwart (of rood) frontje zijn gegaan.

  14. Gewoon een rode voorkant lijkt me nog het mooiste.
    Maar als ‘t dan tussen wit of zwart gaat: ik vind persoonlijk (nu ik ze naast elkaar zie) de rode achterkant met een witte voorkant het mooiste contrast geven; het rood springt er gewoon meer uit, dan bij een zwarte voorkant. Maar ik zou zelf nooit een iPhone met witte voorkant kopen, ongeacht de achterzijde. Ooit één keer een witte 4s gehad en daarvoor en erna altijd zwart.

  15. Vind dat de rode iPhone met een zwart frontje een beetje op een ‘Ferrari versie’ – iPhone zou beginnen te lijken! Dan toch liever het wit frontje.

  16. @elvin: Klopt maar dat is dan ook een veel gehoorde kritiek.

    Ik zou zelf ook wel eens een andere kleur willen maar vindt wit niets. Daarom Ou het beter zijn om voor mensen een keuze te geven.

  17. Ik moet zeggen dat ik het zwarte front het mooiste vind. Maar als ik die beplakte witte zie, heeft dat dunne, witte randje wel iets heel moois. Dat maakt het een hele chique verschijning.

    Overigens: ik gebruik mijn iPhne altijd zonder hoesje. Ik heb een portemonnee van DBramante waar de iPhne weleens in zit. Maar vaak zonder iets. Ook in mijn auto, in de Brodit, altijd zonder hoes. Ik koop niet een mooie telefoon om hem te verstoppen. En hij lijdt er nauwelijks iets van.

  18. Ik vind dat Apple eens over moet stappen op een volledige kleur. Hoe vet zou die iPhone 7 red zijn geweest als ook de voorkant rood is? En hetzelfde geldt voor Rosegoud en goud.

    Daarom is de zwarte 7 plus en jet black zo fantastisch om te zien. Volledig in het zwart (inclusief scherm) als hij uit is.

  19. Origineel geplaatst door BrainShock
    Ik snap de keuze van Apple niet met dat witte frontje. Zonder onderzoek maar wat gedaan lijkt het. Zonde. Zwart is gewoon veel mooier.

    Enige voordeel van wit front is dat dat misschien wat exclusiever uutziet.

    5 jaar geleden zag wit er exclusiever uit. Ik vind wit er nu goedkoper uit zien, is gewoon passé.

    Ik heb ook zo mijn vermoeden dat bij de iPhone 8 zwart de boventoon zal hebben.

  20. Geen van beide. Apple had de voorkant ook rood moeten maken. Nu is het super lelijk.

  21. @Harko: De meeste die ik ken met een iphone hebben hier een transparante siliconen hoesje omheen.

  22. @Jochem: Thanks goede tip

  23. Heb zelf sinds launch een zwarte iphone 7plus met een product red lederen hoesje, dus die keus heb ik een aantal maanden geleden al gemaakt :-p

  24. Eigenlijk is er geen antwoord op de vraag. Wat IS er mooier bestaat niet. Is voor iedereen anders, moet zijn : wat VIND je mooier.
    Zelfs als 99% van de mensen zegt dat wit mooier IS dan Is nog steeds voor die andere 1% die rode mooier 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.