Powerbeats3 Black

Apple werkt aan Powerbeats4 met Hé Siri-functie

Apple brengt binnenkort de Powerbeats4 op de markt, sportieve oordopjes met ondersteuning voor Hé Siri en andere functies die mogelijk worden door de H1-chip. Dat blijkt uit aanwijzingen in de code van iOS 13.3.

Powerbeats3 met H1-chip

iOS 13.3 verscheen dinsdagavond voor iedereen met een geschikt toestel. Zoals gebruikelijk valt er uit de code wel iets af te leiden over nieuwe producten. Dit keer zijn het de Powerbeats4 met ondersteuning voor He Siri. Je kunt dan handsfree opdrachten aan Siri geven. Waarschijnlijk zit er ook een H1-chip in voor verbeterde connectiviteit en een langere batterijduur. De Powerbeats4 hebben een koordje in de nek en zijn afhankelijk van een interne batterij. Qua uiterlijk zijn ze vergelijkbaar met de Powerbeats Pro, die volledig draadloos zijn.


Een andere functie die dankzij de H1-chip mogelijk wordt is het aankondigen van berichten via Siri. Dit werd toegevoegd in iOS 13.2 en zorgt ervoor dat het luisteren van muziek onderbroken wordt door het voorlezen van binnenkomende iMessage-berichten. Je hoeft dan niet meer op je iPhone te kijken en kunt meteen beoordelen of een bericht belangrijk is.

Draadloze Powerbeats3-oordopjes.

Powerbeats4 als goedkoper alternatief

De Powerbeats4 zullen waarschijnlijk een goedkoper alternatief zijn voor de Powerbeats Pro. De huidige Powerbeats3 zijn nog bij Apple verkrijgbaar voor €199 en beschikken over een W1-chip. Sindsdien heeft Apple de H1-chip ontwikkeld voor de nieuwere oortjes, waaronder de AirPods 2 en de AirPods Pro. Vaak kun je ze bij andere winkels goedkoper vinden (zie verderop).

Powerbeats3 Black

Dat de Powerbeats4 nu in de code te vinden is, is nog geen garantie dat ze heel snel komen. De AirTag is ook al een tijdje geleden opgedoken in code en is nog niet verschenen, om maar te zwijgen over de AirPower. Met de Powerbeats4 zal Apple minder moeite hebben om te produceren: dit is gewoon een upgrade van een bestaand product. Wil je nu al een audioproduct waarmee je binnenkomende iMessages kunt laten voorlezen, dan kun je kiezen voor de eerder genoemde AirPods 2 en Pro, de Powerbeats Pro en de Beats Solo Pro.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
11 december 2019 om 8:43
Onderwerpen
,
Categorie
Accessoires
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.