Beats Solo Pro opladen

Beats Solo Pro nu verkrijgbaar: nieuwe koptelefoon met H1-chip kost 300 euro

Beats heeft een gloednieuwe hoofdtelefoon aangekondigd. De nieuwe Beats Solo Pro heeft noise cancelling, een H1-chip met Hé Siri en een nieuwe luistermodus genaamd Transparency. Hij is nu verkrijgbaar in de Apple Store.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Dit voorjaar bracht Beats de gloednieuwe Powerbeats Pro uit. Het waren de eerste Beats-oordopjes met nieuwe H1-chip, waarmee je niet alleen makkelijker kan koppelen maar ook Hé Siri kan gebruiken. Nu trekt Beats de vernieuwing door naar een gloednieuwe koptelefoon, genaamd de Beats Solo Pro (ca. 300 euro). Het is ook voor het eerst dat de noise cancelling technologie beschikbaar is in de Solo-lijn.

De Beats Solo Pro is verkrijgbaar bij de Apple Store en daarnaast bij Amazon Duitsland. Meer winkels zullen in de loop van de tijd volgen.

Beats Solo Pro: koptelefoon met H1-chip

De Beats Solo Pro is daarmee de allereerste koptelefoon met H1-chip. De andere twee accessoires met deze chip, de AirPods 2 en Powerbeats Pro, zijn beide draadloze oordopjes. De Beats Solo Pro is ook draadloos, maar heeft een herkenbaar on-ear design. Wat wel nieuw is, is dat je de koptelefoon automatisch in- of uit kan schakelen door hem uit of in elkaar te vouwen.

De H1-chip zorgt ervoor dat je Siri helemaal handsfree kan gebruiken. Door het commando uit te spreken en je opdracht te geven, gaat Siri op je verbonden iPhone aan de slag om je opdracht uit te voeren. Je hoeft dus niet op een knop te drukken. Op de rechter oorschelp vind je knoppen om het volume en de muziek te bedienen en op de linker vind je een knop om de ruisonderdrukking en Transparency-modus uit schakelen of te wisselen.

Beats Solo Pro met H1 in lichtblauw.

De koptelefoon heeft namelijk naast de Active Noise Cancelling ook een modus genaamd Transparency. Hiermee zorg je ervoor dat natuurlijke omgevingsgeluiden niet geblokkeerd worden. Het voordeel hiervan is dat je niet compleet afgeschermd wordt van je omgeving. Dit komt van pas als je bijvoorbeeld op straat loopt, zodat je toeterende auto’s of bellende fietsers alsnog hoort.

Beats Solo Pro met H1-chip en hoes.

De Beats Solo Pro heeft een accuduur van zo’n 22 uur en opladen doe je via het meegeleverde Lightning-naar-USB-kabeltje. Wil je extra batterijduur, dan kan je de noise cancelling en Transparency uitschakelen, waardoor de koptelefoon tot 40 uur mee gaat. Qua kleur kan je kiezen tussen lichtblauw, rood, donkerblauw, ivoor, zwart en grijs.

In Europa kost deze hoofdtelefoon ca. 300 euro.

De Beats Solo Pro is verkrijgbaar bij de Apple Store en daarnaast bij Amazon Duitsland. Meer winkels zullen in de loop van de tijd volgen.

Beats Solo Pro met man

Beats Solo Pro nu verkrijgbaar

Revisiegeschiedenis:

  • 2019 - 29 oktober: Over-ear gewijzigd naar on-ear n.a.v. lezersreacties.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.