Powerbeats Pro.

Powerbeats Pro officieel aangekondigd: volledig draadloze Beats met H1-chip

De geruchten gingen al, maar nu zijn de nieuwe Beats-oordopjes definitief. Vandaag zijn de Powerbeats Pro aangekondigd. Ze tonen veel overeenkomsten met Apple's nieuwe AirPods 2.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Uit nieuwe software-versies waren eerder al foto’s van de Powerbeats Pro gelekt, maar nu is het hoge woord eruit. Voor het eerst sinds jaren heeft Beats weer een volledig nieuw product aangekondigd. De Powerbeats Pro is de tegenhanger van Apple’s eigen AirPods 2, want er zijn veel overeenkomsten tussen deze oordopjes.

Powerbeats Pro aangekondigd

In tegenstelling tot de vorige Powerbeats 3, zijn de nieuwe Powerbeats Pro volledig draadloos. Dankzij de oorschelp zijn ze ook geschikt om mee te sporten. De oordopjes hebben verstelbare oorhaakjes en ze zijn ook zweet- en waterbestendig. Met elk oortje kun je 9 uur lang luisteren, wat een stukje langer is dan bij de AirPods. Met de oplaadcase kun je ze ook tussendoor bijladen, voor een batterijduur van meer dan 24 uur. Dankzij Fast Dual Charging kun je in vijf minuten bijladen tot maximaal 1,5 uur luisteren. De oortjes bevatten ook sensoren die herkennen welk deel je gebruikt. Je kan daardoor ook de muziek luisteren met slechts één oortje.

De Powerbeats Pro hebben ook fysieke knoppen. Bovenop vind je twee volumeknoppen en je kan een telefoongesprek beantwoorden of afwijzen met de b-knop aan de zijkant van elk oortje. Elk oortje heeft dezelfde knoppen, dus je krijgt niet minder functies als je maar met één oortje luistert.

Uitgerust met H1-chip
De Powerbeats Pro werken net als de AirPods 2 met de nieuwe H1-chip. Dat betekent dat je ook Hé Siri kan gebruiken, zonder dat je op een knop hoeft te drukken. Je kan met Siri bijvoorbeeld het volume aanpassen, maar ook naar een volgend of vorig nummer gaan. De oortjes hebben verder Class 1 Bluetooth voor een groter bereik en je kan er ook mee bellen dankzij de ingebouwde microfoon. Met iCloud wordt de koppeling ook gesynchroniseerd met je andere apparaten.

Powerbeats Pro opladen met Lightning.

De Powerbeats Pro worden geleverd met een oplaadcase en oortips in verschillende maten. De oplaadcase ondersteunt geen draadloos opladen, maar gebruik je met een Lightning-naar-USB-kabel. Je kan kiezen uit vier kleuren, namelijk ivoorwit, mosgroen, marineblauw en zwart. De kleuren gelden alleen voor de oortjes zelf, want de case zelf komt altijd in het zwart. De nieuwe Powerbeats Pro zijn vanaf mei beschikbaar bij de Apple Store voor een prijs van €249,95.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
14 mei 2020 om 9:21
Onderwerp
Categorie
Accessoires
16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.