Lemmings op Touch Bar

Dit zijn de meest nutteloze apps voor je Touch Bar

Rechtvaardig de dure aankoop van je Macbook Pro met Touch Bar met deze nutteloze apps.

De meningen over de Touch Bar op de nieuwe Macbook Pro zijn verdeeld. Sommige mensen vinden de Touch Bar ideaal, anderen vinden het niet krachtig genoeg of vinden het een gimmick. Voor die laatstgenoemde groep hebben we wat leuke apps op een rijtje gezet, die de oneindige potentie van de Touch Bar duidelijk maken.

Lemmings op Touch Bar

Ben je op zoek naar nuttige apps voor de Touch Bar? Ook die hebben we:

Touch Bar Space Fight
De Space Fighter-game, maar dan op de Touch Bar. Deze tijdvreter laat ook nog eens een venster zien met de statistieken van het spel dat je speelt. Hoeveel vijanden heb je geraakt, hoeveel schoten heb je gemist en hoeveel levens heb je nog over? Als je wilt doen alsof je bezig bent terwijl je stiekem een spel speelt, is Touch Bar Space Fight misschien wel een goede optie. Het spel met een veelal zwarte achtergrond valt niet zo heel erg op bij de rest van de Touch Bar-balk.


Pac-Bar
Een iconische game op de lange balk boven je toetsenbord. Helaas is de Touch Bar niet zo groot en is het speelveld een lange strook. De gele happende cirkel is met een swipe over het scherm heen en weer te sturen door de pijp.


Touch Bar Piano
Altijd al muziek willen maken maar is GarageBand niets voor jou? Misschien is deze virtuele piano een uitkomst. Met gemak doe je een slide over alle toetsen. Deze gratis app is misschien wel de eerste stap in je doorbraak als professionele Touch Bar DJ.


DOOM
DOOM, een van de eerste computerspellen dat al verscheen op MS-DOS is nu te spelen op het schermpje van zestig pixels hoog. Met 2170 x 60 pixels worden de menu-opties helemaal uit elkaar getrokken terwijl de rest van de game op een extreem breed scherm te zien is. De game voor de Touch Bar van Adam Bell is helaas nog niet te downloaden, maar wel in onderstaande video te bekijken.


Lemmings
Ontwikkelaar Erik Olsson vermoedt dat dit de beste app is die hij ooit heeft gemaakt. Helaas zijn er geen ravijnen om de poppetjes naar beneden te laten fladderen met een paraplu of door steen te laten boren. De poppetjes zijn wel te stoppen met een makkelijke tap op de Touch Bar, dus haal je innerlijke kwelgeest tevoorschijn om de Lemmings eeuwig over de balk te laten lopen.


KnightTouchBar2000
Voor de fans van Michael Knight. Wil je graag terug naar de jaren tachtig met je gloednieuwe Macbook Pro? Dat kan met deze Touch Bar app. Download de app en ga samen met Siri schurken pakken.


Sushi aan de lopende band
Gewoon een lopende band met sushi, die over het lege deel van je Touch Bar loopt. Als je op het normale scherm niet genoeg animaties ziet, of als je gewoon zin hebt in vis met rijst.


Nyancat
De gekke regenboog-achterlatende kat is in deze versie net zo irritant als elk voorgaand filmpje. De app, inclusief eindeloos liedje is te downloaden voor eigen kijk- en luisterplezier.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2016, 18:52
Categorie Apps
Onderwerpen apps, macbook pro, touch bar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.